Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy a bombanőknek nemcsak a kövér pasiknál, hanem a jóképű sportos pasiknál is sokkal könnyebb az élete?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista férfi vagyok. Gyerekkorom óta sportolok (nagyon meglátszik, izmos vagyok és szálkás) és jóképű is vagyok. Van egy szaktársam, tipikus bombanő. Amikor nekem segíthettek volna a szakon emelt szintű vektorszámításban, majdnem mindenki inkább a bombanőnek segített. Még az is világos volt, hogy nem lesz érte szex, mégis fel akarták így szedni. Én is tudom, hogy ez miért van, ne gyertek kereslet-kínálattal, unalmas. Ha nőként lenne jó alakom, csomó mindent megadnának érte, amit pasiként nem. Még úgy is könnyebb, ha szőrteleníteni kell meg menstruálni. Rám alig pár nő írt Tinderen, a bombanőre meg vagy 100 pasi. Frusztrált vagyok, ő nevetve megcsinálta azt a tárgyat az egyetemen, ami nekem a rémálmaimban is előjön, csak mert neki segítenek többen.2020. nov. 4. 13:27
1/40 anonim válasza:
A pasik inkább egy jó nőt akarnak felszedni, mint egy izmos pasit?! Hallatlan! Mi van itt, már a búzák is áttértek?!
2/40 anonim válasza:
😂😂😂
Na jól van kivernyákoltad magad, most mars vissza a vektorokhoz.
4/40 anonim válasza:
Tök feleslegesen irigykedsz, te is lehetsz ám prosti, senki se tiltja. Pont ugyanannyi gyomor kell hozzá, mint egy nőnek :)
5/40 anonim válasza:
Ha ennyire jó pasi lennél akkor nem itt siránkoznál hogy hátrányban vagy, hanem kihasználnád az adottságaidat így vagy úgy😉🤔
6/40 anonim válasza:
Hát miért nem csapódtál közéjük barátkozni? Normális szakokon többen összeülnek és segítenek egymásnak. És még lehet a bombanő is felfigyelt volna rád :D 30f
7/40 anonim válasza:
mivan? Azért sírsz, mert te annyira alfa hím vagy, hogy inkább a nőnek nyaltak be? Féltékeny vagy, mert nem az izmos popsikád bámulják a pasik vagy mi?
Ilyen az élet, a jó csajokat választják, nézegesd magad a tükörben inkább..
8/40 anonim válasza:
Hogy képzelik, hogy nem segítenek neked?!
9/40 anonim válasza:
A kérdésed alapján nehéz elhinni, hogy egy olyanszakon vagy, ahol komolyabb matek van xd
10/40 anonim válasza:
Felesleges ezen agyalni! Tudd mennyit érsz és röhögd ki azokat akik hiú reményekkel hülyét csinálnak magukból. Nálunk is van ilyen kiöregedett 40-es díszpicsa akihez odajárkálnak a pasik szórakoztatni, viszik a csokit neki, az meg csak röhög a hátuk mögött, mert azt gondolja még mindig magáról, hogy aranyból van a pinája, ezért nem is akar egyik melós kollégával összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!