Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is feltűnt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt, hogy a bombanőknek nemcsak a kövér pasiknál, hanem a jóképű sportos pasiknál is sokkal könnyebb az élete?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista férfi vagyok. Gyerekkorom óta sportolok (nagyon meglátszik, izmos vagyok és szálkás) és jóképű is vagyok. Van egy szaktársam, tipikus bombanő. Amikor nekem segíthettek volna a szakon emelt szintű vektorszámításban, majdnem mindenki inkább a bombanőnek segített. Még az is világos volt, hogy nem lesz érte szex, mégis fel akarták így szedni. Én is tudom, hogy ez miért van, ne gyertek kereslet-kínálattal, unalmas. Ha nőként lenne jó alakom, csomó mindent megadnának érte, amit pasiként nem. Még úgy is könnyebb, ha szőrteleníteni kell meg menstruálni. Rám alig pár nő írt Tinderen, a bombanőre meg vagy 100 pasi. Frusztrált vagyok, ő nevetve megcsinálta azt a tárgyat az egyetemen, ami nekem a rémálmaimban is előjön, csak mert neki segítenek többen.

2020. nov. 4. 13:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten te komolyan azon rinyálsz, hogy egy csoporttársadnak segítettek? Hihetetlen milyen problémáid vannak. Menj el gyógypedagógusnak a tökéletes testeddel, le se fogod tudni vakarni a nőket. Ott az évfolyamon van 3 fiú, abból 2 meleg. Ha neked ez számít.
2020. nov. 4. 15:42
 22/40 anonim ***** válasza:
86%

Lúzer kis pöcs vagy! Az a baj

L

2020. nov. 4. 16:18
 23/40 anonim ***** válasza:
52%
Azert az mekkora, hogy a lanyok oltjak be a nagy alfahimet xd istenem
2020. nov. 4. 16:39
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Az igen. Ajtón beférsz még, drága? Csak mert az egód mintha a plafont súrolná, de lehet már a házat is kinőtted. :D

Nehogy már felháborodj, hogy nem lettek b*zik a csoporttársaid a csodás tested láttán és nem neked udvarolnak. Ha jófej lennél, akkor lehetnél a barátjuk és közösen segítenétek egymásnak, ahogy mindenhol szokás.

Ehelyett te mit csinálsz? Itt picsogsz, mint egy 5 éves kislány... pedig még puncid sincs, bár láthatóan majd megveszel, hogy legyen. :D Inkább nőj fel és viselkedj férfiként! ;)

2020. nov. 4. 17:08
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
És biztos vagy benne, hogy könnyebb az élete? Mert megkap (mondom MEGKAP!) mindent? Elárulom neked, pajti, hogy az igazi boldogságot csak az okozza, amit te gürcöltél össze magadnak. Amit csak úgy megkapsz, annak örülhetsz ideig-óráig, de boldogságot nem fog okozni.
2020. nov. 4. 17:30
 26/40 anonim ***** válasza:
Téged felvettek fizikára? Azért az kemény, látszik, hogy a felsőoktatásunk is haldoklik....#9 voltam.
2020. nov. 4. 19:37
 27/40 anonim ***** válasza:
Én látatlanban megmondom hogy nem is vagy akkora eresztés mégpedig a Tinder miatt. Ha jó pasas lennél akkor bőven írnának a nők. Ott ugye az van hogy a férfiaknak döntő többségének alig csurran cseppen valami a szűk elit viszont belefullad a nőkbe vagyis átmenet nincs. Persze ezek alapján is lehetsz némileg jobb a férfiak többségénél de a kimondottan nők kedvence az már nem vagy.
2020. nov. 4. 19:40
 28/40 anonim ***** válasza:
Esetleg tanulj keményebben magadtól mintsem másokra várj.
2020. nov. 4. 21:18
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
" Frusztrált vagyok". 1 mg Frontin-t dobjá be. Aztán menj aludni.
2020. nov. 4. 22:25
 30/40 A kérdező kommentje:

Még egyszer leírom, hogy nem azért irigylem, mert a pasik nyalnak neki. Nem azt akarom, hogy nekem pasik nyaljanak. Viszont jó testű pasinak sose segítenének ennyire a nők, csak mert sportos a teste. Nekem az a bajom, hogy ugyanabban a szituációban jobban áll, csak mert nő. Egy lényeges helyzetben, ami nem csak az egyetemen létezik, hanem mindenhol!

Miquel. Neked köszönöm, végre értelmes komment.

Huszonhetes, annyit nem Tinderezem, ahhoz képest szerintem az a pár női kezdeményezés is sok nálam.

Huszonhatos. Igen, felvettek fizikára. Ha szerinted ez nagy csoda, összemérhetjük a tudásunkat, csak nehogy kiderüljön, hogy okosabb vagyok egy kicsivel. Vagy sokkal. Ha én bunkó vagyok, ti se vagytok különbek.

2020. nov. 4. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!