Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy a bombanőknek nemcsak a kövér pasiknál, hanem a jóképű sportos pasiknál is sokkal könnyebb az élete?
Az igen. Ajtón beférsz még, drága? Csak mert az egód mintha a plafont súrolná, de lehet már a házat is kinőtted. :D
Nehogy már felháborodj, hogy nem lettek b*zik a csoporttársaid a csodás tested láttán és nem neked udvarolnak. Ha jófej lennél, akkor lehetnél a barátjuk és közösen segítenétek egymásnak, ahogy mindenhol szokás.
Ehelyett te mit csinálsz? Itt picsogsz, mint egy 5 éves kislány... pedig még puncid sincs, bár láthatóan majd megveszel, hogy legyen. :D Inkább nőj fel és viselkedj férfiként! ;)
Még egyszer leírom, hogy nem azért irigylem, mert a pasik nyalnak neki. Nem azt akarom, hogy nekem pasik nyaljanak. Viszont jó testű pasinak sose segítenének ennyire a nők, csak mert sportos a teste. Nekem az a bajom, hogy ugyanabban a szituációban jobban áll, csak mert nő. Egy lényeges helyzetben, ami nem csak az egyetemen létezik, hanem mindenhol!
Miquel. Neked köszönöm, végre értelmes komment.
Huszonhetes, annyit nem Tinderezem, ahhoz képest szerintem az a pár női kezdeményezés is sok nálam.
Huszonhatos. Igen, felvettek fizikára. Ha szerinted ez nagy csoda, összemérhetjük a tudásunkat, csak nehogy kiderüljön, hogy okosabb vagyok egy kicsivel. Vagy sokkal. Ha én bunkó vagyok, ti se vagytok különbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!