Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is feltűnt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt, hogy a bombanőknek nemcsak a kövér pasiknál, hanem a jóképű sportos pasiknál is sokkal könnyebb az élete?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista férfi vagyok. Gyerekkorom óta sportolok (nagyon meglátszik, izmos vagyok és szálkás) és jóképű is vagyok. Van egy szaktársam, tipikus bombanő. Amikor nekem segíthettek volna a szakon emelt szintű vektorszámításban, majdnem mindenki inkább a bombanőnek segített. Még az is világos volt, hogy nem lesz érte szex, mégis fel akarták így szedni. Én is tudom, hogy ez miért van, ne gyertek kereslet-kínálattal, unalmas. Ha nőként lenne jó alakom, csomó mindent megadnának érte, amit pasiként nem. Még úgy is könnyebb, ha szőrteleníteni kell meg menstruálni. Rám alig pár nő írt Tinderen, a bombanőre meg vagy 100 pasi. Frusztrált vagyok, ő nevetve megcsinálta azt a tárgyat az egyetemen, ami nekem a rémálmaimban is előjön, csak mert neki segítenek többen.

2020. nov. 4. 13:27
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

"Ha ennyire jó pasi lennél akkor nem itt siránkoznál hogy hátrányban vagy, hanem kihasználnád az adottságaidat így vagy úgy😉🤔"

Persze, látatlanba megmondod mi? Egy jó külsejű nő több segítséget kap, mintha pasi lenne ugyanolyan külsejű. Mellesleg nincs is sok nő nálunk, aki meg idejár és nő, butább nálam. Így nincs mit kihasználni.

Én csak azt mondom, hogy vannak jó külsejű pali, mégse kapnak instant segítséget, ismerek párat. Kilences, fizika szakos vagyok, megnézném, hogy te komolyabb szakon vagy e.:)

2020. nov. 4. 15:26
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egóddal és az ok nélküli fellengzéssel lesz a probléma. Ki segítene egy ilyen hólyagnak? :D
2020. nov. 4. 15:28
 13/40 A kérdező kommentje:
Hát a bombanőnek is segítettek, pedig semmivel se több nálam, se külsőre, se belsőre, csak neki puncija is van.
2020. nov. 4. 15:30
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Több nálad, hiszen szex nélkül is kap segítséget, míg te csak nagy semmi miatt fújsz rá.
2020. nov. 4. 15:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Miert vagy feltekeny mas pasik figyelmere?

Igen, a jo csajokra repulnek a pasik, ez van.

Irj ram, ha szeretnel egy kis figyelmet;)

2020. nov. 4. 15:33
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó nagy hólyag lehetsz 😂

Lehet ez a baj 😂

2020. nov. 4. 15:34
 17/40 A kérdező kommentje:
Látom nem értik egyesek. Nálunk sokkal több a férfi, mint nő. Viszont ahol meg nők vannak többen, ott a pasik se kapnak ennyi segítséget csak úgy. Nyilván én nem akarom, hogy a sok pasi engem akarjon. Viszont ha a nők lennének sokan, ott lenne 1 jó pali, ennyi segítséget nem kapna!
2020. nov. 4. 15:34
 18/40 A kérdező kommentje:

"Több nálad, hiszen szex nélkül is kap segítséget, míg te csak nagy semmi miatt fújsz rá."

Akkor azért több, mert puncija van. Ugyanúgy sportos az alakunk, arcon kb ugyanannyira vonzó. Nem lenne több, ha nem lenne értékelt ilyen esetben a punci.

2020. nov. 4. 15:37
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
Az a nő eleget szenvedhetett a serdülőkorban, ne irigyeld már hogy most nyalják a seggét, lehet hogy egy öt éve öngyilkos gondolatai voltak, mert mindenki basztatta. Amúgy meg nem értem a felháborodásod, nyílván a férfiak nem neked fognak segíteni mert nem neked akarna tetszeni akár mekkora segget is hordtál össze.
2020. nov. 4. 15:39
 20/40 anonim ***** válasza:
93%
Egy igazi férfi megoldja a problémáit, nem kuncsorog segítségért.
2020. nov. 4. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!