Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért ilyen "furcsa" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyen "furcsa" a nők humorérzéke?

Figyelt kérdés
Azt mondják fontos a humorérzék meg hogy a pasi megnevettesse a nőcikét. Ehhez képest egy átlag srác előállhat a legjobb poénokkal és vicces csajozós szövegekkel, akkor is semmibe nézik és ignorálgatják. Bezzeg ha egy alfahím nyögi be hogy "Höhö, jó a s.gged, szúrnálak!" elolvad és ájulásba esik a csajszika, hogy "hahaha, mien vicces férfi, imádom!"

2020. okt. 2. 17:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
65%

Itt megint van egy kis félreértés. Az, hogy egy nő "veszi" a poénjaidat vagy sem, sok mindentől függ. Elsősorban attól, hogy egyébként szimpatikusnak tart, vagy sem. Utóbbi esetben lehet világhírű stand-up előadókat megszégyenítő humorod, az sem fogja őket érdekelni. De ha az első esetet vesszük, még akkor is ott van az, hogy milyen a humorod és mennyire jön be neki. Vannak, akik szeretik a durvább, alpáribb poénokat, másoknak ez már túl sok. A nők többsége szereti a nőket finoman csipkedő poénokat (mert erre vissza lehet vágni és elindulhat egy adok-kapok, amivel szintén tesztelhetnek téged), de vannak, akik egyből szexizmust kiáltanak (velük nem érdemes tovább foglalkozni).

Szóval sok összetevős dolog ez. Ugyanaz a poén az egyik férfi szájából humoros, a másikéból nem, mivel a megítélés szubjektív. Ráadásul a legtöbb nőnek nem a "két apáca megy a sivatagban...", vagy a böfögős poénok jönnek be, hanem az éppen aktuális helyzetre való spontán poénos reakciók, mert ezek intelligenciára utalnak. Ha megfigyeled, a Showder Klubosoknál is a spontán(nak tűnő) beszólások ütik a legnagyobbat és nem az előre humorosként megírt sztorik.

2020. okt. 3. 09:59
 32/37 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy egy csaj annak a pasinak a ,,humorán" nevet leginkább, aki eleve bejön neki. Itt is sokkal fontosabb a forma, mint a tartalom.

Amúgy meg a férfiak humorérzéke is ,,furcsa" mert az átlagférfiak többsége csak a humor nélküli, fingás és böfögés szintű ,,poénokon" bír röhögni.

Akkor tulajdonképpen mi a kérdés?

2020. okt. 3. 11:12
 33/37 anonim ***** válasza:

13. ,,Azt ugye már tudjuk, hogy a humorérzék semmit nem számít, ha párkapcsolatot szeretnénk. A személyiség se nagyon, hisz nemhiába látni sok tahót nőkkel együtt."

Ellentmondasz önmagadnak. Egyrészt azt írod, hogy ,,a személyiség se nagyon számít." Másrészt meg ,,nemhiába látni sok tahót nőkkel együtt." A tahó személyiség is személyiség. Tehát akkor szerinted több tahó pasinak van csaja, mint nem tahónak? Akkor mégis sokat számít a személyiség. Vagy a tahók eleve többen vannak?

2020. okt. 3. 11:17
 34/37 anonim ***** válasza:
22%

"A nők többsége szereti a nőket finoman csipkedő poénokat (mert erre vissza lehet vágni és elindulhat egy adok-kapok, amivel szintén tesztelhetnek téged)"

Ezt PUA suliban tanították? Az igazi humor az, amiben nincs benne a szex, a flört, és mások megalázása. Sokaknak nehéz enélkül viccesnek lenni. Na meg tesztelgetés... te most kapcsolatot akarsz, vagy mi a manót?

Kérdező: vannak, akik szerint Csenki Attila vicces. Számomra érthetetlen.

2020. okt. 3. 16:52
 35/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom mit tanítanak a PUA sulikban, én csak azt írtam le, amit tapasztaltam. Az igazi humorban nincs szex, flört? Ebben óriásit tévedsz. Az igazi humorban benne vannak ezek is. Ráadásul ez a kérdés a társker. problémák között lett feltéve, tehát feltételezhetjük, hogy a kérdező nem valamelyik öregek otthonában akar fellépni a helyi asszonykórus előtt és nem arra kíváncsi, hogy Julcsi néni és Editke milyen poénokon tud jóízűen nevetni.:)

De ha már azt állítod, hogy az igazi humorban nincs szex és flört: mondanál egy sikeres humoristát, aki mellőzi ezeket?

2020. okt. 3. 19:50
 36/37 anonim ***** válasza:

John Mulaney elég keveset beszél róla, és imádom.

De az, hogy társkeresés kategóriában teszi fel a humor kérdést, nem azt jelenti, hogy phasszal meg pinával kell viccelődni. (???)

Engem pl. azzal vesz le a lábamról férfi, ha a szexuális utalásokat mellőzve tud vicces lenni. Mert a flörtöcske egyébként nem vicces, csak két ember vihog, hogy "bizsereg egymástól a lábunk köze".

Pont az a lényeg, hogy az a vicces, ami a haverjaiddal is vicces. Ha velük is flörtölsz viccelődés közben, akkor nem szóltam. De hogy ha nőknél előveszel valami paprikajancsi figurát, az már nem vicc. Ott már szerep van, hogy lenyűgözz.

2020. okt. 3. 19:58
 37/37 anonim ***** válasza:

"John Mulaney elég keveset beszél róla, és imádom."

A keveset nem egyenlő azzal, hogy mellőzi.:) De lett volna egy nagyobb összegem arra, hogy külföldi humoristát fogsz írni, akit az itteniek kb. 99%-a nem ismer. Viszont a külföldi humoristák is használják a nemek közti különbségeket, a szexualitást és az ismerkedést is, mint poén forrást.

"De az, hogy társkeresés kategóriában teszi fel a humor kérdést, nem azt jelenti, hogy phasszal meg pinával kell viccelődni. (???)"

Látom szeretnéd erre kihegyezni a vitát. Én annyit írtam az eredeti hsz.-ban, amit idéztél is, hogy "A nők többsége szereti a nőket finoman csipkedő poénokat". Ez nálad kimerül a szexben és a flörtben? Csak mert nekem úgy rémlik, hogy gyakoriak a nők vezetési, vásárlási szokásaira, technikai hozzá(nem)értésére utaló poénok ugyanúgy, ahogy férfiaknál a főzésre, fiatalkori bulizásokra, laza gyereknevelésre, rendrakásra utalóak is. Ezekben hol a szex vagy a flört? És itt jön képbe a tesztelés: ha erre a másik úgy reagál, hogy "Az én férjem egy villanykörtét se tud kicserélni, bezzeg én fél óra alatt összerakok egy lapra szerelt bútort...", vagy "a feleségem egy vajas kenyeret se tud megkenni, bezzeg én 3 fogásos vacsorát csinálok minden nap, úgyhogy ez hülyeség...", az annyit jelent, hogy az illetőnek semmi humora nincs, ellenben tele van komplexusokkal. Vagyis jó messzire kerülni kell. Aki érti a humort, az meg jót nevet rajta, mert ha rá nem is igaz, de azért ezeknek a sztereotípiáknak megvan az alapja.

"De hogy ha nőknél előveszel valami paprikajancsi figurát, az már nem vicc. Ott már szerep van, hogy lenyűgözz."

Aranyos ez a naivitás, tényleg.:)

2020. okt. 3. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!