Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen "furcsa" a nők humorérzéke?
Figyelt kérdés
Azt mondják fontos a humorérzék meg hogy a pasi megnevettesse a nőcikét. Ehhez képest egy átlag srác előállhat a legjobb poénokkal és vicces csajozós szövegekkel, akkor is semmibe nézik és ignorálgatják. Bezzeg ha egy alfahím nyögi be hogy "Höhö, jó a s.gged, szúrnálak!" elolvad és ájulásba esik a csajszika, hogy "hahaha, mien vicces férfi, imádom!"2020. okt. 2. 17:13
11/37 anonim válasza:
Hát igen, addig én is jó voltam, amíg megvetettem a társaságomban a lányokat/nőket, de többet egyik sem akart rólam, arra ugye ott volt valamelyik jóképű a társaságból. Azóta nevettesse meg a nőket az aki akarja.
12/37 anonim válasza:
Én inkább a "mien" és "nőcikék" írástudományodon gondolkodnék el a helyedben.
13/37 anonim válasza:
Azt ugye már tudjuk, hogy a humorérzék semmit nem számít, ha párkapcsolatot szeretnénk. A személyiség se nagyon, hisz nemhiába látni sok tahót nőkkel együtt.
14/37 anonim válasza:
Nekem és barátnőmnek pont ugyanolyan debil, sötét humorunk van. Lehet hogy ő egy kakukktojás.😁
15/37 anonim válasza:
Eszembe jutott, hogy az is milyen tré,volt amikor ültünk valahol haverokkal, aztán megjelentek a nők, valamelyiknek az ismerősei meg annak a barátnői, meg mit tudom én. Leülnek oda hozzánk és az addigi jó hangulat megszűnik mert elkezdik ecsetelni a hülyeségeiket, hogy ez meg sz milyen helyes, amaz milyen ronda. Meg valamelyik addig nem nyugszik, amíg nem generál valami balhét. Odáig míg nem jöttek tök jól elvoltunk, nevettünk beszélgettünk mindenről, megjelentek már is oda a jó hangulat, csak sz.rságokról lehet velük beszélgetni. Meg ugye minden rosszat, negatív érzést nagyrészt, hacsak nem teljesen a nőknek köszönhetek. Mi a f..omért nem tudnak otthon maradni, béreljék ki maguknak a f..om jóképű pasikájukat, maradjanak otthon, me rontsák el a hangulatot!
16/37 anonim válasza:
" vicces csajozós szövegek"
En nem humoros, hanem gagyi, ostoba. Amit te humornak hiszel, az csak idióta parasztság.
17/37 anonim válasza:
"kevés nő fog nevetni, ha elmondok egy Móricka viccet pl."
EZ így van. Velem legalább is. Semmi humorosat nem látok a bemagolt viccekben, szőkes nős és egyéb "poénokban".
Ellenben értékelem a szituációban való humor, kettőség észrevételét és megfelelő kommentálást, stb. Csak ugye ehhez gyors észjárás és intelligencia kell. Nos, ez szokott hiányozni.
18/37 anonim válasza:
Ezek régen mentek nekem, csak ugye rájöttem, hogy semmi értelme, még én nevettesem a nöket, a jóképüek meg dugják, akik annyit tettek le az asztalra, hogy jó külsővel születtek, magyarul saját erejükből semmit. Na, ezek után nem leszek senki bohóca sem. Úgy is mindig valami sótlan tahóval mennek el a nők, humor, személyiség ide vagy oda, csak jó legyen külsöre az a lényeg, jöhet a lepontozás, akkor is igazam van, akárki akárhogy vergődik a mínuszokkal!
19/37 anonim válasza:
Férfiként sem birom a betanult vicceket. Attól független más a humoruk a nőknek, de nem ebben, inkább a macsós, alpári humornál. Ne vigyél randira egy csajt Torrentét nézni.
20/37 anonim válasza:
Én férfiként bírom a tanult vicceket is, már amelyiknek tényleg van csattanója, az ilyen "ez nekem sem a kisujjam" féle vicceken nem szoktam nevetni. Meg az ilyen p.na, f.sz, igy meg úgy kefélés féle alpári humor sem nyügöz le. Az meg egyenesen idegesített sokszor, amikor a szellentéssel poénkodtak egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!