Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa ez egy kicsit?
"Amíg egy férfinek kb mindegy hogy egy aktuális lány akivel ismerkedni szeretne annak milyen a végzettsége"
Feltéve, ha alkalmira, vagy nem hosszútávra tervez.
Vagy nem tervez semmit.
A férfiak többsége partnert keres.
A nők többsége párt.
Ez akkor is így van, ha tagadják.
Ez ősi ösztön.
Én azt mondom, hogy ha valakinek van diplomája az nyilván nem egy hülye ember, és nem is degradálom le őket, sőt, az egy pozitív dolog ha valaki tesz azért, hogy legyen valamije és, hogy nem akar egy szinten megrekedni, mindig a jobbra törekszik.
Ugyanakkor a szakmunkást sem szabad alábecsülni, mert ha például probléma van a kazánnal, vagy a bojlerrel, vagy fel kell ásni a kertet vagy annak egy részét mert beépített medencét szeretnél, akkor kiket hívsz először, hát nyilván akik ehhez értenek, és azok a szakmunkások. Akik szerintem nem feltétlenül vannak a prolik szintjén, persze van olyan is, de én ugyanúgy megbecsülöm a kétkezű munkást, mint a diplomás, jogvégzett embert, mert mindkettőre szükség van, és ezt mondom úgy, hogy 8 általános a végzettségem és nem teszek hozzá a társadalomhoz, legalábbis nem úgy mint egy diplomás vagy szakmunkás ember.
Viszont nem is irigylem őket, mert megdolgoztak érte (a legtöbbjük) és nem csak úgy az ölükbe hullott, és nem is sajnálom azt a pénzt amit azért kapnak mert rendbe teszik a ház tetejét, hogy szó szerint legyen fedél a fejem felett.
Szóval nem értem miért kell egymást ócsárolni, hogy így paraszt a diplomás úgy proli a szakmunkás, mert mindkettőre lehet példát hozni, viszont el kell mondjam azt is, hogy többségében tényleg a szakmunkás között található a több proli, ez tapasztalat, meg persze a hozzám hasonló 8 általános végzett emberek között is, ez "természetes", egy diplomás, jogvégzett emberrel azért lehet kommunikálni anélkül, hogy elhangozna a "k*rva anyám" meg társai, tehát tőlük még tanulni is lehet olyan értelemben, hogy a szókincsedet tudod fejleszteni mert olyan van egy kettőnek, hogy a füled ketté áll. Volt már részem ilyen beszélgetésben és hál' istennek azért tudtam egy két dolgot én is hozzászólni a témához, igaz ilyen végzettséggel az ember a saját közegével érezne azonosságot általában, de vannak egyedi esetek is. Nem minden diplomás egy s*ggfej, és nem minden szakmunkás az.
Na de a lényeget nem is írtam bocsánat :D, eléggé kisarkított példát hoztál fel kérdező, mert szerintem ez nincs így, vagy legalábbis az esetek többségében nem így van, persze én egy egyszerű ember vagyok, de el kell fogadni, hogy ahogy halad előre a világ, úgy lesz egyre "nehezebb" kitörni annak aki most például 20-30 évesen nem tart sehol, meg az utánuk következő generációnak ha erre az "útra lép". Nekem is mindig mondták, hogy tanuljak, de megmondom őszintén sz*rtam bele, akkoriban, de most belátom, hogy igenis kell, pont ezért, hogy például ne kerülj bele ebbe helyzetbe, hogy a társkeresés is problémát okoz, azért, mert nincs meg az ahhoz szükséges "skilled". Fontos a nőknek, de persze ez 14-15 évesen még nem tűnik fel, és aki tanult, annak később ez feltűnik és nem is lesz meglepetés a számára, míg annak aki nem tanult, annak lehetnek nehézségei az életben.
A nőknek fel kell nézniük a férfira, ez mindig is így volt, és így is lesz, nem lehet másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!