Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit kimozdulnék itthonról, de nincs kivel. Nem furcsa az hogyha megmondom egy pasinak hogy menjünk moziba?
Figyelt kérdés
Egyedül nem szívesen mennék. Vannak pasik akik szintén így vannak ezzel, hogy mennének de nincs kivel?2018. dec. 25. 21:19
1/12 anonim válasza:
Nekem ugyanez van. 3 éve ország masik végébe költöztem, de még mindig csak 1 baratnőm van.
Rossz ez a magányosság.
Bár én nő vagyok, de megértelek.
2/12 anonim válasza:
Persze ,hogy vannak, csak nehogy félreértés legyen belőle. Mármint ha most így rámírna mondjuk egy kolléganőm, hogy nem jövök e el vele moziba, akkor elsőre rögtön az jutna eszembe, hogy ez randi.
4/12 anonim válasza:
Én most is egyedül fogok moziba menni, nem csinálok ebből problémát, ha nincs párom.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, a mozizás nem egy randi, én legalábbis nem gondolnám annak ha valakivel elmennék. Voltam már egyedül moziba, de úgy nem olyan jó.
2018. dec. 25. 21:32
6/12 anonim válasza:
Gyakran járok egyedül moziba. Fiatal lány vagyok én is. Na es, akkor mi van?
7/12 anonim válasza:
Kicsit lehet szokatlan ha egy lány kezdeményez, de mai világban elfogadott így is.
Jelenleg nekem sincs kivel kimozdulni, de hát nem rég szakítottam egy olyan lánnyal akibe komolyan beleszerettem. Tudom, hogy lassan be kellene állnom újra a "csatatérbe", de eddig nem igen volt erőm, sem kedvem. Azzal egyetértek, hogy elég unalmas egyedül kimozdulni bármerre is.
8/12 anonim válasza:
Értem, hogy te nem annak veszed, de ettől még van aki félreértheti,úgyhogy jobb ezt tisztázni. Ha elég jól ismerem a lányt és már jóban vagyunk, akkor nem is veszem annak, de ha alig ismerjük egymást, akkor akaratlanul is a randi jut eszembe, mert mi másért akarna velem találkozni, ha amúgy nem is vagyunk jóban.
9/12 anonim válasza:
Én is mennék de nincs kivel.
F/28
10/12 anonim válasza:
Nem, menjünk. Ha nem dumálsz bele a filmbe, akkor adok a kukoricámból is. Viszont a félig és a ki nem pattogottakról kezed szemed levegyed, az mind az enyém ! :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!