Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint egy férfinek albérletben lakni hány éves kortól kezdve ciki?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy ő egyedül bérel egy lakást hanem hogy csak szobát bérel egy lakásban ahol mások is laknak.

2020. aug. 13. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sosem ciki
2020. aug. 13. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
25
2020. aug. 13. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Lehet, hogy nem elég a fizetése önállóan fenntartani egy albérletet, mégsem akar a szüleivel élni, vagy lenne pénze, de inkább lakásra gyűjt. Rengeteg oka lehet, ami miatt így él, és teljesen elfogadható.
2020. aug. 13. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
0, rossz helyre születtél.
2020. aug. 13. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ciki az albi? Szerintem soha, sőt jelzi h van pénzed, el tudod tartani magad. Az emberek 80%-ának nincs a farzsebben 9-10 milliójuk, hogy egy 30 milliós pesti lakás 30%-os induló önrészét kicsengessék. Talán ha 40 évesen jön össze nekik ez a tőke. De addig is nem ciki, sőt utána sem. A mamahotel cinkesebb 30 felett, de az is csak akkor, ha mama mindent alád tol, főz-mos rád, kiszolgál.
2020. aug. 13. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem ciki. Szülőkkel lakni sem ciki, bár van egy életkor, ami felett nem konfliktusmentes. Egyedül bérelni egy egész lakást, még ha picike is, elég nehéz manapság. Inkább lakjon valaki többedmagával, ha nincs párja és tegyen félre.
2020. aug. 13. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Inkább lakjon az illető egy szobában haverokkal mint 25 felett otthon a szüleivel.

27/N

2020. aug. 14. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
7: Miért, mi a különbség? Szülőknél legalább rokonok között van, amúgy meg max haverok, de legtöbbször inkább vadidegenek között. Ez miért jó? Sosem értettem. 30 felett is a szüleimmel élek, de ez nem azt jelenti, hogy nem adok a rezsibe meg nem végzek házimunkát vagy kitudja miket gondolnak akik ilyeneket írnak, mint te.
2020. aug. 14. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:
A mamahotel ciki, nem az albérlet.
2020. aug. 14. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem beszéltem még olyan nőkkel erről, akik szerint ciki albérletben, saját lábon állva élni. Jó, van az a réteg, aki két bőrönddel szeretne megérkezni a férfi saját tulajdonú ingatlanába szerelem céljából, de nem gondolom számottevőnek.
2020. aug. 14. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!