Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint egy férfinek albérletben lakni hány éves kortól kezdve ciki?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy ő egyedül bérel egy lakást hanem hogy csak szobát bérel egy lakásban ahol mások is laknak.

2020. aug. 13. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem minden 2. ismerősöm még 40 körül is albizik és megy hozzájuk fel a 30-33 éves barátnőjük. Absz nem ciki.
2020. aug. 14. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:

8-as,

Abszolút nem ciki otthon lakni, sőt! Ha jó a kapcsolat a szülőkkel, tényleg jobb családban élni, mint vadidegenekkel.

Nem csak a leszármazottaid lehetnek a családot, hanem azok az emberek, akik a szeretteid és szívesen mész haza hozzájuk. A “mamahotel” sem jelenti feltétlenül azt, hogy egy léhűtő, semmirekellő alak az illető. Lehet, hogy így legalább tud otthon segíteni az idősödő szüleinek, ellenben ha több száz km-re lakna, nem biztos, hogy megtehetné. Plusz ha megismer valakit akivel családot alapítana, hosszú otthon lakós évek alatti gyűjtögetés miatt nem okoz neki gondot a saját közös otthon megteremtése sem, amivel sok albiról albira járó fiatal küzd. Én sem értem, miért kell minden áron kirepülni, akkor is, ha szenvedsz a magánytól vagy a problémás lakótársaidtól, mert nincs komoly párod, akivel össze tudsz bútorozni. Persze más az, ha egy jobb munka miatt költözik valaki, de csak azért, hogy el legyen költözve, mert “itt az ideje”, mi értelme?

Ezt mind úgy mondom, hogy 18 éves korom óta mindig az aktuális albimba megyek “haza”, mert akkor elmenekültem a borzalmas családom elől. Szerintem légy hálás, ha van kihez hazamenned, akkor is, ha éppen az anyukádról van szó.

2020. aug. 17. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!