Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek neki,hogy a pasit nem szédíti?
Van egy lány, nagyon jó vele minden írásban. De tényleg. Visszafogott,konzervatív lánynak mutatja magát.
Viszont sose érne rá randizni. Fúrcsáltam. Nem szeretem sokáig húzni a dolgokat,kialakúlnak érzések amik lehetnek hamisak.Na meg csók érintés,mèlyen a másik szemébe nézni..
Kerestem a választ,miért nem akar találkozni. Tudom gáz amit tettem,de képei alá írkál egy pasi úgy!... Ráírtam a pasira,pasi szerint együtt vannak. Szembesítettem a lányt, azt válaszolta kűldjek képernyő fotót. Fura volt ,hogy nem cáfol vagy megerősít a lány ,hanem fotót kér. Aztán magyarázkodott, 1.magyarázat 2x találkoztak,de nem jön be a pasi neki. 2.magyarázat a pasi anyukájával együtt tanúl a lány,úgy találkoztak.
Majd biztosított engem akar...De a pasihoz háthoz fog menni(anyukája tanulás). De nagyon bejövök neki... Megkért ejtsük már a témát. Ti hinnétek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!