Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek, h egy gyönyörű, csinos, szép arcú, intelligens nő évek óta senki figyelmét nem kelti fel? 23/F
már tegnap fel akartam tenni a kérdést csak nem voltam itthon
szal hirtelen vagy 4-5 ilyen kérdést olvastam régebbiek között is, h a kérdező csinos, karcsú, sportot űző, önmagára igényes nő, emellett olvasott, művelődő, nyitott az új ismeretek felé, szívesen ismerszik meg ismeretlen dolgokkal. ezek tök jó, tök pozitív női tulajdonságok. aztán panaszkodik pár sorban, h őt senki se környékezi meg, senki se figyel rá, senki se veszi komolyan, a barátnői mind kapósak, kapkodnak értük, de ő nem kell senkinek, egyedül marad.
kajak elhiszi ezt a mesét, ezt a sírdogálást bárki, h egy gyönyörű nőt soha senki se vesz észre amikor mi férfiak kis túlzással ugyan de minden szép lányra csorgatjuk a nyálunkat?? meg mindenhol azt látni, h a szép lányok körül lebzselünk??
Én simán elképzelhetőnek tartom. Ha az illető nő nem jár el nagyon otthonról, nincs semmi társas hobbija, vagy csak nőkkel van jóban, munkahelyén is inkább távolságtartó, rideg légkör veszi körül, akkor nem csodálom, ha nagyon nem környékezi meg senki.
Az, hogy a jó nőket fürtökben veszik körül a pasik max középiskolában vagy egy gyengébb szórakozóhelyen tudom elképzelni. Az egy dolog, hogy messziről sokan csodálhatják az embert, de ha ő maga nem teremt rá lehetőséget, hogy ismerkedjen, nem bátorítja a többieket, akkor nem sokat ér a maga csodás külső-belső tulajdonságaival.
7, ehhez képest nagyon lehúzott valaki :D
De szerintem is fontosabb az, hogy az ember magához és másokhoz hogyan áll hozzá, mit tesz azért, hogy legyen valami, mint a valós vagy vélt tulajdonságainak listába szedése...
Én egyetértek veled, de én is lepontoztalak!
Ha már lúd, legyen kövér, értsd 0%-os! :-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!