Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti elhinnétek, h egy gyönyörű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek, h egy gyönyörű, csinos, szép arcú, intelligens nő évek óta senki figyelmét nem kelti fel? 23/F

Figyelt kérdés

már tegnap fel akartam tenni a kérdést csak nem voltam itthon

szal hirtelen vagy 4-5 ilyen kérdést olvastam régebbiek között is, h a kérdező csinos, karcsú, sportot űző, önmagára igényes nő, emellett olvasott, művelődő, nyitott az új ismeretek felé, szívesen ismerszik meg ismeretlen dolgokkal. ezek tök jó, tök pozitív női tulajdonságok. aztán panaszkodik pár sorban, h őt senki se környékezi meg, senki se figyel rá, senki se veszi komolyan, a barátnői mind kapósak, kapkodnak értük, de ő nem kell senkinek, egyedül marad.

kajak elhiszi ezt a mesét, ezt a sírdogálást bárki, h egy gyönyörű nőt soha senki se vesz észre amikor mi férfiak kis túlzással ugyan de minden szép lányra csorgatjuk a nyálunkat?? meg mindenhol azt látni, h a szép lányok körül lebzselünk??

2015. máj. 26. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
0% már nem lesz mert én felpontoztam. Bocsi :( :D
2015. máj. 26. 16:36
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
Hiába szép külsőre és tanult ha belül defektes,dacos,beképzelt,szigorú és még sorolhatnám.Amúgy az ilyenek csak nyafogni járnak ide és itt bizonygatják,hogy milyen jó vagyok,de le se szarnak.
2015. máj. 26. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy itt névtelenül mi értelme kamuzni. Ebből kiindulva azt gondolom, hogy igaz lehet, mert ha én bűn ronda lennék, akkor simán leírnám, hogy bűn ronda vagyok. Minek tagadjam? Én itt másoknak nem vagyok több egy kék hátterű kommentnél. Akkor meg semmi értelme jobb színben feltüntetnem magam, mint amilyen valójában vagyok.

Minden esetre ha külsőleg rendben is van, attól még belsőleg lehetnek vele nagyon nagy gázok. De hát mindenki azt hiszi magáról, hogy normális, nem is csoda, hogy neki is csak annyi infót fogad be az agya, amennyit a tükörben lát. A hiszti és a többi idegesítő tulajdonság meg számára elvész a külcsíny mögött...

2015. máj. 26. 16:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

ha az a gyönyörű nő csak üldögél a fészkében és várja a fantasztikus párját akkor igen.

De ha eljár több helyre is több ember közt is megfordul akkor valóban jaguárnak van igaza.

2015. máj. 26. 16:49
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
Egy ilyen nő/férfi csak azt gondolja magáról, hogy megfelel a fent leírtaknak, és emiatt ő ideális partner. Vagyis lehet gyönyörű/helyes, intelligens, művelt, de némi szociális intelligencia nélkül senkinek nem lesz (emberi) kapcsolata, lehet ő a világ legtökéletesebb embere. Nyitni kell a világ felé. Aki ilyesmiről panaszkodik, az nyilvánvalóan komoly hiányosságokkal bír ezen a téren. Ennyi év tapasztalat alapján én azt gondolom, az életben lehetsz te bármilyen jó, egyedül maradsz, ha nem vagy jó a társas kapcsolatokban, és lehet akármennyi hibád, megtalálod a párod, ha képes vagy emberekkel megfelelően kommunikálni és kapcsolatokat építeni.
2015. máj. 26. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg ilyen ismerősöm van, a probléma az velük, hogy túl magasra teszik a fiúknál a lécet. Így környékezné őket valaki, csak az nekik nem felel meg. Valami miatt várják a fehér lovon a szőke herceget, aki maga a tökély. Egyébként sajnos egy idő után ezekre a hölgyekre pedig jellemző lesz sok pozitív tulajdonság mellett a rugalmatlanság pont az egyedülvalóságuk miatt, illetve én több kevélyt is láttam, melyek pedig egyáltalán nem teszik őket vonzóvá a környezetük számára sajnos. Kicsit ördögi kör.

Hááát, igaziból az én társaságomban, sok-sok diplomás, fent leírt paraméterű hölgy volt, akik között szerintem én voltam a legelőnytelenebb külsejű, mégis én voltam az első, aki férjhez ment, mert én - gondolom a tökéletlenségem miatt- nem voltam elszállva magamtól, és észrevettem a mezei kis szegénylegényemet, akivel azóta is boldogan élek:-) sok-sok éve már...na mindegy..akkoriban ezen én is gondolkodtam.

2015. máj. 26. 17:28
 17/25 anonim ***** válasza:
66%
Hát rám sokan mondják ezt meg hogy válogatós vagyok, de most mit kezdjek olyan fiúk érdeklődésével, akiknek több a szemük mint a foguk, vagy éppen annyira értelmesek, hogy amint komolyabb témáról beszélek (orvoslás, politika gazdaság vagy csak egy komolyabb kapcsolat), csak pislognak és bólogatnak tátott szájjal.. ilyenek próbálkoznak nap mint nap, de hát ezzel remélem érthető miért nem tudok mit kezdeni :) gondolom ezzel a kérdésben szereplők is így vannak.
2015. máj. 26. 17:49
 18/25 anonim ***** válasza:

16-os, ne túlozd el...

Hozzám barna lovon is jöhet :)

[link]

2015. máj. 26. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

A válaszokat olvasva érdekes logika rajzolódott ki.

Azt ugye már tudjuk, hogy ha egy pasi nem talál magának nőt, akkor a nőkben van a hiba.

Most már azt is megtudtuk, hogy ha egy nő nem talál magának pasit, akkor is a nőkben van a hiba :D:D:D

2015. máj. 26. 19:14
 20/25 anonim ***** válasza:

"amint komolyabb témáról beszélek (orvoslás, politika gazdaság vagy csak egy komolyabb kapcsolat), csak pislognak és bólogatnak tátott szájjal.". Ha ez tényleg igaz, akkor megértelek. De ha csak egy feltételezés, akkor nem. Illetve, kérdés, hogy ő miről tud úgy beszélni, hogy TE pislogsz tátott szájjal. Érted???

Amúgy ezek a dolgok is olyanok, hogy ha van egy szimpátia, lehet kezdeni építeni a kapcsolatot, mert igenis össze tud ilyen területen csiszolódni két alap intelligenciával bíró ember.

Az én férjem pl. sosem olvasott újságot olyan módon, ahogy én. Mondtam neki, mikor elkezdtünk együtt járni, hogy engem ez zavar. Nem azt mondtam, hogy többé ne talizzunk mert te nem olvasol újságot. Hanem ,hogy talizzunk, meg együnk pizzát, de engem ez zavar. És nem egyből, de idővel elkezdett olvasni napi és hetilapokat, és most én mosom a kakás pelust, több bölcsiskorúval nyomom otthon, és ő haszor annyi újságot, hírt olvas el, mint én, mert nekem most ez nem fér bele... Én voltam amúgy az, aki a fehér lovat írta, nem tom hánya számú..

2015. máj. 26. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!