Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti elhinnétek, h egy gyönyörű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek, h egy gyönyörű, csinos, szép arcú, intelligens nő évek óta senki figyelmét nem kelti fel? 23/F

Figyelt kérdés

már tegnap fel akartam tenni a kérdést csak nem voltam itthon

szal hirtelen vagy 4-5 ilyen kérdést olvastam régebbiek között is, h a kérdező csinos, karcsú, sportot űző, önmagára igényes nő, emellett olvasott, művelődő, nyitott az új ismeretek felé, szívesen ismerszik meg ismeretlen dolgokkal. ezek tök jó, tök pozitív női tulajdonságok. aztán panaszkodik pár sorban, h őt senki se környékezi meg, senki se figyel rá, senki se veszi komolyan, a barátnői mind kapósak, kapkodnak értük, de ő nem kell senkinek, egyedül marad.

kajak elhiszi ezt a mesét, ezt a sírdogálást bárki, h egy gyönyörű nőt soha senki se vesz észre amikor mi férfiak kis túlzással ugyan de minden szép lányra csorgatjuk a nyálunkat?? meg mindenhol azt látni, h a szép lányok körül lebzselünk??

2015. máj. 26. 16:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

A szerintem indokolatlanul lepontozott (talán 5ös számú?) válaszoló vagyok.

Szerény véleményem szerint a pasiknak kicsit irreális elképzelései vannak arról, hogy egy átlagos, vagy annál kicsit (vagy sokkal) jobban kinéző nőnek milyen élete van- már ami a párkeresést illeti. Legalábbis, itt a gyakorin ez a helyzet.

Most gondoljuk el, hogy én egy átlagosnál talán picivel jobban kinéző fiatal, 22 éves egyetemista lány vagyok. Nem érzem azt, hogy buta lennék vagy antiszociális úgy igazán, a kinézetemre vonatkozóan meg nyilván nem lehet egységes következtetést levonni, meg szoktak fordulni utánam az utcán, maradjunk ennyiben.

De ebben nagyjából ki is merül. Az utcán néhány kétes személyű valaki megbámul, néha obszcén kijelentésekkel illet, eddig összesen 2x volt olyan, hogy kicsit értelmesebben szólt hozzám valaki- egyszer egy pasi direkt visszafordult autóval, hogy randira hívjon, az mondjuk aranyos volt, a másik viszont csak habogott 3 méterről összefüggéstelen dícséreteket, hogy milyen csinos és kedves vagyok (mindezt ismeretlenül, persze). Nagyon nem csüngenek rajtam a pasik, egyetemre bemegyek, nagyon ritkán váltok szót férfi nemű csoporttársakkal (oké, pszichológián csoda, ha van olyan), de alapvetően én magam ott úgy viselkedek, mint aki egyetemen van, ha hozzám szólnak, szívesen beszélgetek, de nem barátkozni mentem oda, így a személyemnek is egy kicsit nyugodtabb, visszafogottabb oldalát látja mindenki, ami azzal együtt, hogy nem vagyok egy kifejezetten bomba nő, a kis szürke egér kategóriába sorol be.

De viszont, ha valami kollégiumi buli van/volt, barátokkal vagyok, kicsit feloldódok, jól érzem magam, barátkozom, ismerkedem, onnan valóban sok megkeresés érkezik. De nagyon nem járok ilyen helyekre. Évente max 1x, meg kb ugyanennyiszer diszkóba eltévedek.

A mindennapokban tehát nem az a jellemző, hogy fürtökben lógnak rajtam, és nem azért, mert csúnya vagy buta vagy otromba arcú lennék. Azért, mert távolságot tartok, részemről a társalgás kimerül a tényleg semleges témákban. És nem úgy mondom ezt, hogy hű, a milyen dögös pasik után sírok és csak a "nyomik" találnak meg, mert nem. Mindenki, aki ilyen szándékkal közeledik, kedves fogadtatásra talál, csak senki nem közeledik.

Mindezt csak azért mondom, hogy lássátok, én személy szerint tapasztalatból írtam azt, hogy ha egy külső-belső tulajdonságait illetően jól "megszerkesztett" lány azon panaszkodik, hogy nem kelti fel senki figyelmét, az igenis előfordulhat, nem figyelmetlenségből, hanem ténylegesen. Mert itt GYK-n különösen eltorzult elképzelései vannak arról a pasiknak, hogy egy nővel milyen dolgok történnek egy átlagos napon. Főleg egyetemistaként most, a vizsgaidőszakban- 3 napja ki sem léptem a lakásból. Nagyon sok minden történhet velem, tényleg :D Annyi pasit kellett leráznom, hogy hajjaj...

Szóval én igenis elhinném, kérdező, és határozottan nem értem, miért húztatok le a pontozással. Mármint, nem maga a százalék a lényeg, hanem ez azt tükrözi, hogy nem értetek velem egyet, de nem értem, miért :D

2015. máj. 26. 20:10
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
21-es: szerinted ezt a litániát ki olvassa végig?
2015. máj. 26. 20:13
 23/25 anonim ***** válasza:
22: mindenki, akit érdekel. akit meg nem, az így járt :)
2015. máj. 26. 20:17
 24/25 anonim ***** válasza:

#21: Köszönöm, hogy végre valaki leírta a helyzetet.

Ezen az oldalon (a való életben nem tudom mennyire van így) igencsak felületes "tapasztalatok" alapján, gazdag fantáziával megalkotott elképzeléseik vannak a férfiaknak az átlagos nők életéről.

2015. máj. 27. 02:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van, ahogy felettem írják. A férfiakban valahogy az amerikai filmekben felbukkanó bárpultnál üldögélő dögös nő képe jelenik meg, akit sorra hívnak az alfák piára, amikor a csinos nők ismerkedési szokásaira gondolnak.. Egy normális életében ez nem így megy. Ha az embernek nincs a közvetlen környezetében normális pasi (suli vagy munkahely), akkor kb. ennyi volt a lehetőség, mert szórakozni általában senki sem egyedül jár, hogy üldögéljen és várjon a bárpultnál. (Egyébként is tinédzserkor felett ki tud komolyan venni valakit, akit szórakozóhelyen ismert meg?) Akinek vannak barátai, az velük tölti az időt, a többiek pedig ritkán járnak egyedül ilyen helyekre. De mit tudjuk, a férfiak jobban tudják, milyen nőnek lenni, hiszen bizonyára komoly rálátásuk lehet férfiként a témára, ha még barátnőt sem igen tudnak találni.
2015. máj. 27. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!