Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek ezt?
Jézus, kötelező minden áldott nap írnia egy netes ismerkedés során? Sose tudtam, hogy ez szabály lenne...
Még össze se jöttetek, de már számolod, ellenőrzöd, gyanúsítgatod... biztos kell neked párkapcsolat?
Hát én ezt el is tudom neki hinni :D
Hisz ki hazudik ilyet? Vagy igaz, vagy hazudik, de csak az hazudik ilyet, akinek tényleg gondok vannak ott bent, csak nem tudja :D
mi a francért kéne bocsánatot kérnie?
ha neked sz..r napod van, akkor te még bocsánatot kérsz a másiktól, hogy bocsi, de sz.r napom van. miért kell ilyenért bocsánatot kérni?
egyszerű kijelentés miért nem elég?
elmondta, hogy miért nem volt elérhető, őszinte volt veled, de te még a kákán is a csomót keresed, hogy hogy tudnál bele kötni.
jó ez neked?
Sehonnan.
Saját önkényes döntésed, hogy megbízol-e benne, amíg kiderül, őszinte-e, vagy nem bízol meg benne. Utóbbi esetben nem érdemes emberi kapcsolatokkal próbálkoznod, hanem saját magad kéne rendberakni, és ha azzal már megvagy, akkor másokkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!