Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ezt elhinnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt elhinnétek?

Figyelt kérdés
Ti elhinnétek egy férfinak, ha azt mondaná nektek,hogy 28 éve nem volt dolga nővel semmilyen szempontból,szexuálisan sem? Férfiak válasza is érdekelne.
2016. szept. 9. 14:54
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
76%
Ha 28 éves, és szűz, akkor ja.
2016. szept. 9. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Ha börtönben volt, lakatlan szigeten, homokos, pap vagy 128 éves - én akkor is elhinném.
2016. szept. 9. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Ha el is hinném (miért ne, vannak kivételek, csodabogarak stb.) azt azért gyorsan megkérdezném, hogy akkor mi változott hirtelen, hogy pont most, pont itt, pont én... :)

Nem kevés türelem és munka lenne ez mindkét félnek a legnagyobb vonzódás mellett sem- kérdés, hogy megéri-e, kinek éri meg.

39N

2016. szept. 9. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Biztos homokos.
2016. szept. 9. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Elhinni elhinném simán,mivel én is az vagyok és 25 már. És még csak egy csók sem volt soha életemben,mert nem születtem helyesnek,és így már szóba sem állnak velem a nők manapság...

Ez van sajnos.

25/F

2016. szept. 9. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a minap egy 40 éves szűz férfivel beszélgettem itt a gyk-n. Katolikus vallású illető. Hát meglepődtem rajta.
2016. szept. 9. 15:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem homokos és nem pap stb. Azt mondta nekem,hogy 17 éves volt amikor csalódott egy nőben és azóta ez kimaradt az életéből és belevetette magát a munkába. De 28 év az akkor is durva. Ha meg nem igaz akkor minek mond ilyet? Én nem kérdeztem rá.
2016. szept. 9. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi ezen olyan durva,nem értem...

Ha esélye,lehetősége sincsen rá,akkor úgy elég nehéz bárminek is történnie. velem is pont ugyanez van. Még csak esélyem/lehetőségem sincsen rá,mert a nők nem adnak. Innentől fogva,ha felfordítod az egész világot,akkor sem lesz másképpen...

25/F

2016. szept. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!