Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek ha 2. Randi után azt kamuznám hogy beteg vagyok és nem tudok menni majalisra? Ami a 3. Randi lenne. Mert túl gyors nekem a tempó amúgy
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 14:20
1/7 anonim válasza:
Mi lenne ha őszinte lennél és elmondanád, hogy neked gyors a tempó?
2/7 anonim válasza:
inkább mond meg neki hogy ez neked igy túl gyors, meg fogja érteni és ha tetszel neki akkor visszavesz. Hazudnod ninsc értelme merr akkor nem fog változni a gyorsaság és ugyanigy zavaró lesz számodra.
3/7 Zakathol válasza:
Semmi értelme kamuzni. Legyél egyenes.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem akarom megserteni... Meg ugye akkor o mit fog csinalni? Stb.. Szal nem egyszerü. Mert amugy meg jo lenne talizni de nincs kedvem kimozdulni 1. En gondoltam majd 2. An . Szoval nem volt meg semmi extra es nem az a gyors temp, hanem valahogy hogy miatta neincs szabadisom en meg pihenni szeretnek itthon. De ezt ugy nem lehet megmondani hogy ne ertse felre . A lényeg ti elhinnétek hogy beteg vagyok? Vagy gondolnatok hogy csak nem akarok talizni?
2014. ápr. 30. 14:39
6/7 anonim válasza:
Ha hosszabb távra tervezel vele, akkor nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy valamit meg kell beszélnetek.
Ha már most sem vagy egyenes, az nem jó jel. Ha rájön... bennem egy világ omlana össze.
Kell ez neked?
Inkább beszéld meg vele: el fogja fogadni.
7/7 anonim válasza:
ezt a nem akarom megbánatni dolgot minenki ismeri. Szakitásnál sem kifogás nemhogy ennél. Mondd meg hogy neharagudjon de most nincs kedved kimozdulni nagyon fáradt vagy de legközelebb bepotoljátok. nincs ebben semmmi nem fog a dunának rohanni ennyitöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!