Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak beteg emberekkel vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak beteg emberekkel vannak tele a társkereső oldalak?

Figyelt kérdés
Másfél hétig mail-oztam egy férfival. Minden rendben ment. Randit megbeszéltük, de lemondta, átrakta másik napra. Most este több mail-omra se válaszolt, majd felhívtam, és röhögve mondta, hogy igen, olvasta őket, és éppen filmet néz, utána válaszol. Azt írta, befejezi ezt a kapcsolatot,nem megy neki. Milyen kapcsolat?
2014. jan. 3. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

És ennél csak cifrábbakkal találkozol :)

Nameg a társkereső használhatatlan, mind a pénzre megy,

így nem teljesen egyenlőek az esélyek.

2014. jan. 3. 22:56
 2/21 anonim ***** válasza:
haha, nagyon sok a kretén, én egyszer találkoztam valakivel,akinek kamu volt a neve, a képe, a kora, lakhelye minden, még mázlim volt, h nem volt valami perverz....
2014. jan. 3. 23:01
 3/21 A kérdező kommentje:
felvettem fb-n, és csak egy kép volt róla, és pont karácsony napján lett létrehozva az fb-je és a társkeresős oldala is.
2014. jan. 3. 23:03
 4/21 A kérdező kommentje:
persze utána rögtön törölt engem
2014. jan. 3. 23:03
 5/21 anonim ***** válasza:

Társkeresőn ritka a normális ember, értem ezt férfiakra

és nőkre egyaránt... Nagyon nehéz kifogni, főleg, ha az

adatlap is mindenhonnan összebányászott maszlagból áll.

2014. jan. 3. 23:07
 6/21 anonim ***** válasza:

Sok az idióta, de azért nem mindenki az. És vannak ingyenes oldalak is, nem csak fizetősek.

Mi a férjemmel pl egy teljesen ingyenes társkereső oldalon ismerkedtünk meg, több mint 3,5 éve. Azóta együtt vagyunk, 2 éve házasok is.

Van más ismerősöm is aki így ismerte meg a férjét.

Vannak normális emberek is fent, csak nem valami sok:)

27/N

2014. jan. 3. 23:11
 7/21 anonim ***** válasza:
megtalálta a zsák a foltját:)
2014. jan. 3. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Társkeresőt eleve csak a beteg emberek használnak. Szerintem inkább járj el szórakozni vagy sportolni és ismerkedj személyesen emberekkel. Biztos találkozol majd olyannal, aki bejön és emberileg is szimpatikus. A társkeresőt meg felejtsd el, mert oda csak depisek, vesztesek és mentálisan sérült emberek regisztrálnak (az a pasi se normális, akivel leveleztél).
2014. jan. 3. 23:25
 9/21 A kérdező kommentje:
a való életben is ilyen beteg emberekkel futok össze
2014. jan. 3. 23:28
 10/21 anonim ***** válasza:

normálisnak tartom magam voltam társkeresőn 3 hónapig fizettem is érte!

akárkinek írtam levelet nem válaszolt próbáltam előnyös fotót is feltölteni magamról.

Első körben csak azoknak írtam akik tetszettek külsőre aztán belső és külső alapján mérlegeltem (már amit leírt magáról)

A végén olyanoknak írtam akiket online-nak jelzett és már csak próba cseresznye alapon mindenkinek akit csak megláttam egy rohadt választ sem kaptam! :D

felkúrta az agyam és töröltem :D

2014. jan. 3. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!