Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak beteg emberekkel vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak beteg emberekkel vannak tele a társkereső oldalak?

Figyelt kérdés
Másfél hétig mail-oztam egy férfival. Minden rendben ment. Randit megbeszéltük, de lemondta, átrakta másik napra. Most este több mail-omra se válaszolt, majd felhívtam, és röhögve mondta, hogy igen, olvasta őket, és éppen filmet néz, utána válaszol. Azt írta, befejezi ezt a kapcsolatot,nem megy neki. Milyen kapcsolat?
2014. jan. 3. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem csak beteg emberek vannak társkeresőn. Én is voltam, beteg sem vagyok:) Se depis, se lúzer, meg mit tudom én még mit sorolt fel az egyik hozzáértő válaszoló. Pusztán nem jártam olyan helyekre, ahol normális emberekkel tudtam volna ismerkedni. Szórakozóhelyen csak idiótákkal találkoztam, azokból köszönöm nem kérek. A munkám során főként velem azonos neműekkel találkoztam, ergo az is kilőve. Az egyetemen szintúgy kevés volt az értelmes srác, és olyan sokat nem is tartózkodtam ott. Baráti társaságom javarészt párokból tevődött össze. Maradt a net az ismerkedésre. Valóban sok a debil. De nekem mindkét alkalommal szerencsém volt mikor fent voltam. Elég jól megtaláltam azt az egy normális embert, aki bejött élőben is. Úgyhogy igen, beteg emberekkel vannak tele a társkereső oldalak, de nem csak azok vannak.

Három év után mikor újra regeltem, láttam olyan pasast aki már 100 éve fent volt, mert az előző turnusban is írt:D Szerencsére többnyire pár mondatból már látszik, hogy ki a nem százas.

2014. jan. 4. 00:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is írtam már hozzászólást. Én ismertem meg a férjem társkeresőn.

Nem vagyok, voltam beteg, se depressziós se semmi ilyen, és ő sem volt az. Ilyeneket is csak ostoba emberek tudnak írni...

Én egyszerűen akkoriban nem jártam olyan helyekre ahol nagyon ismerkedni lehetett volna. Osztálytársakkal elvből nem kezdtem soha. Így ez ki volt zárva.

Ha Barátokkal voltam, akkor meg csak beültünk valahová beszélgetni, akkor meg nem szólítok le vad idegeneket ugye, mert nem azért mentem oda.

És nem voltam diszkópatkány sem soha. Plusz sokat tanultam akkoriban. Így időm se lett volna folyton elmászkálni.

A társkeresőzés volt a legkényelmesebb. A férjem is kb ezen okok miatt regisztrált. Ha barátokkal elment valahová, akkor velük foglalkozott, és nem diszkób..zi ő se. Egyedül meg nem igazán járt el, csak ha ügyintézni ment, olyankor meg azzal törődött, nem vadászta az utcán a csajokat.

Engem mondjuk szólítottak le utcán, de azt nem tudtam komolyan venni...

Én fél éve voltam fent a társkeresőn, ő 2 hete, amikor megismerkedtünk. Rá amúgy is ragadtak. 5 csajnak írt, abból 3 válaszolt is. Köztük voltam. Aztán 1-2 levélváltás után már más nem érdekelte csak én.

Szóval nem tudom miket írnak azoknak a lányoknak a pasik akik azt mondják hogy senki, de senki nem válaszol....

27/N

2014. jan. 4. 01:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Tök jó, hogy neked összejött, jó ezt hallani:) De ugyanúgy általánosítasz, mint a Kérdező. Nem csak debilek vannak fent, de tény, hogy hatalmas szerencse kell hozzá, hogy valaki normálisat fogjon ki. Joggal gondolja a Kérdező, hogy mindenki debil a társkeresőn...Amúgy nem értem, hogy miért? Nekem is "jó" történeteim vannak a társkeresőről, le is töröltem magam villámsebességgel... Alapvetően azt gondolná az ember, hogy ez egy jó ismerkedési lehetőség, közben meg mégsem. Iszonyat emberek vannak fent, de fogalmam sincs miért és mi célból:D Meg azon is gondolkoztam, hogy ezek az emberek köztünk járnak és ez a gondolat enyhén szólva is rémisztő:D:D

2014. jan. 4. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
A való életben is vannak iszonyat emberek.... kár ráfogni hogy csak a társkeresőn vannak debilek:)
2014. jan. 4. 22:40
 15/21 anonim ***** válasza:
pontosan, a társkeresősök mászkálnak az utcán:D köztünk járnak...
2014. jan. 4. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:

De aki a való életben debil, perverz vagy idióta, az nem feltétlen van fent társkeresőn:D

Én speciel a chat.huról több beteggel találkoztam, mint a társkeresőről. és ott is megy az ismerkedés.

2014. jan. 4. 23:58
 17/21 anonim ***** válasza:
több mint 20 emberrel találkoztam már internetes társkeresőről,és azt kell mondjam,nem voltak rossz élményeim.Vagy közömbös,vagy pozitív volt az illető.Nagyon visszataszítóak,debilek nem voltak,bár én ált.ban igyekeztem őket jobban kiismerni tali előtt.Több képet kérni,chatelni velük előtte,én már ebből leszűrok sokmindent,bár jó emberismerőnek tartom magam.Ez egy lehetőség az ismerkedésre,az internet egy kezdő lökés,a többi már személyesen dől el.Ugyanolyan emberek vannak fent,mint amilyenek az életben is,csak jobban titkolják.Ezt több évi tapasztalat után írom.Ha valaki ésszel keresgél,nem dől be minden mondatnak,és egyből a személyes találkozóra törekszik,nincs probléma.
2014. jan. 8. 10:53
 18/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, te nő vagy egyébként?
2014. jan. 8. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem tök lényegtelen hogy nő e, vagy férfi.

Én is több normálissal, illetve több közömbössel találkoztam, mint idiótával.

Amivel még rövidebb kapcsolat is kialakult annál meg nem tetszett a személyisége ahogy jobban megismertem és ennyi. Ezért lett vége. De az ilyen szintű ismerkedős randizós részt nem lehet csak neten elintézni. Ott már többször találkozni kell, hogy kiderüljenek a dolgok.

Én a férjemmel pl 18 nap ismerkedés után találkoztam, és aznap össze is jöttünk. De ha pl tévedek a választást illetően és az aznap kiderül, akkor nem jövök vele össze. Ha meg kicsit később derül ki valami, például hogy hogy viselkedik egy kapcsolatban, és az nekem pl nem tetszik, akkor szintén szakítok.

Ennyi.

2014. jan. 8. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Még mindig annyi a lényeg, hogy nem kell a társkeresőket hibáztatni. Az életben is bármikor megismerkedhetsz olyan emberekkel, akikről kiderül, hogy tetvek.

Csak tudni kell józanul keresgélni, nem hónapokig húzni egy találkozást, de nem is azonnal, nem minden szót elhinni naivan, és ilyenek. Vagy pl első pár alkalommal mindenképp nyilvános helyen találkozni ahol sokan vannak, nem megmutatni merre laksz, nem lakásra felmenni, és teljesen alap dolgok, amiket egy józan ember magától értetődőnek tart, ha neten ismerkedik. Még akkor is ha az életben.

Mert ugye csak mert rögtön látsz valakit,élőben ismered meg és úgy beszéltek először, attól még ő nyugodt szívvel hazudhat és azt mondhat amit akar. És később derül ki róla az igazság. Ez a társkeresőkkel is így megy.

Tudom mert évekig voltam a chat .hun illetve fél évet a társkeresőn, szóval van tapasztalatom:)

Nem egy embert ismerek személyesen, akik így neten találtak párra, többen házasok és gyerekek is vannak. És vannak társkeresős párok, házaspárok is.

27/N

2014. jan. 8. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!