Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen "furcsa" a nők humorérzéke?
Figyelt kérdés
Azt mondják fontos a humorérzék meg hogy a pasi megnevettesse a nőcikét. Ehhez képest egy átlag srác előállhat a legjobb poénokkal és vicces csajozós szövegekkel, akkor is semmibe nézik és ignorálgatják. Bezzeg ha egy alfahím nyögi be hogy "Höhö, jó a s.gged, szúrnálak!" elolvad és ájulásba esik a csajszika, hogy "hahaha, mien vicces férfi, imádom!"2020. okt. 2. 17:13
22/37 anonim válasza:
Nem a nők humorérzékével van gond, hanem a te felfogásoddal, meg hogy már megint a nőket meg az alfahímeket, meg az időjárást és a gyíkembereket hibáztatod. Mindig mást a helyett, hogy végre magadba néznél és feltennéd a kérdést mit rontottál el, mit kellene változtatni s hogy mikor kezdesz már el normálisan, kulturáltan csajozni. Ja persze picsoghatsz tovább de az amint láttad eddig sem vezetett sehova. Szóval inkább a második utat javasolnám.
24/37 anonim válasza:
Ott "rontotta" el, hogy nem született jóképűnek, ahogy az összes férfi, aki sikertelen ezen a téren. Ennyi a titok, a többi mellébeszélés.
25/37 anonim válasza:
Tényleg a helyzetkomikum a legjobb, ehhez írta valaki, hogy gyorsan kell kapcsolni, és intelligensnek kell lenni. Plusz ami nem árt, az a közös múlt vagy érdeklődési kör, hasonló észjárás.
Pl. rengeteg amerikai szitkom van, ami erősen pop culture reference-ekre hagyatkozik; én néha elgondolkozom, hogy aki ezt magyar nyelven nézi az amerikai pop kultúra ismerete nélkül, annak nem vicces.
26/37 anonim válasza:
Megint lepontoztak, de ugye tudjuk, hogy azért mert igazam van, és akinek igaza van, azt elkell hallgattatni, ha az igazság az ő kárukra van.
27/37 anonim válasza:
"Ott "rontotta" el, hogy nem született jóképűnek, ahogy az összes férfi, aki sikertelen ezen a téren. Ennyi a titok, a többi mellébeszélés." Hát babám, nálunk akiért odavannak a csajok, az egy kis gömböc egy-hatvan magas srác. De oltári dumája van, fergeteges humora. Jóképűnek nem mondanám, igaz, rondának se, de én bizony szívesen randiznék vele (és mielőtt nekiállsz picsogni, nem vagyok se kövér, se ronda) Csak sajnos évek óta kitart a barátnője mellett.
28/37 anonim válasza:
Milyen érdekes már, hogy ahányszor a külsőről van szó, valaki mindig előáll azzal, hogy a környezetében egy alacsony, köpcös fickó a legnépszerűbb a nők körében. Kár, hogy az életben erre még nem láttam példát soha.
29/37 anonim válasza:
Akkor nyisd ki a szemed, és láss tovább a sikertelenségedet igazoló elméleteidnél. Nem azért nem vagy sikeres, mert a nőkben van a hiba, hanem mert marhára nem vagy olyan vicces mint amilyennek hiszed magad. A TE hibád, nem másoké.
30/37 anonim válasza:
Mostanában nem is vagyok vicces, az biztos, legalábbis nők társaságában nem poénkodok. Korábban leírtam, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!