Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért ilyen "furcsa" a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyen "furcsa" a nők humorérzéke?

Figyelt kérdés
Azt mondják fontos a humorérzék meg hogy a pasi megnevettesse a nőcikét. Ehhez képest egy átlag srác előállhat a legjobb poénokkal és vicces csajozós szövegekkel, akkor is semmibe nézik és ignorálgatják. Bezzeg ha egy alfahím nyögi be hogy "Höhö, jó a s.gged, szúrnálak!" elolvad és ájulásba esik a csajszika, hogy "hahaha, mien vicces férfi, imádom!"

2020. okt. 2. 17:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2020. okt. 2. 17:14
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem a nők humorérzékével van a baj, hanem a te humoroddal. Vagy fogalmazzak úgy inkább, hogy a humorod hiányával?
2020. okt. 2. 17:16
 3/37 anonim ***** válasza:
93%
Rossz közegbe teszteltél.
2020. okt. 2. 17:16
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Nőcikét? Persze, csak a nőkben lehet a hiba, nem benned bunkókám.
2020. okt. 2. 17:18
 5/37 anonim ***** válasza:
51%
Szarul nézel ki.
2020. okt. 2. 17:22
 6/37 anonim ***** válasza:
95%
Hát a te humorod nekem sem tetszene.
2020. okt. 2. 17:24
 7/37 anonim ***** válasza:
96%
Másabb a nők humorérzéke az biztos, nem azt mondom, hogy nincs nekik, hanem másabb, ezt már kölyökkoromban olyan 10-12 évesen is megfigyeltem. Inkább az ilyen rögtönzött, szitáció adta poénok jönnek be nekik, kevés nő fog nevetni, ha elmondok egy Móricka viccet pl. De lehet, hogy tévedek, mindenesetre nekem eddig ez jött le.
2020. okt. 2. 17:27
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Részemről az van, amit a 7-es ír. Nem tetszenek a viccek, frappáns, betanult csajozós dumák, hanem a helyzetkomikum és a kifejezetten fekete humor jön be. És ugyanúgy én is művelem, amennyire "elvárom" a férfitól.

Ja, és semmiféle "alfahím" bunkó dumájára nem gerjedtem soha az életben.

2020. okt. 2. 17:30
 9/37 anonim ***** válasza:
84%
#7 -nek teljesen igaza van.
2020. okt. 2. 17:39
 10/37 anonim ***** válasza:
92%

Hát, a viccmesélés szerintem nem túl menő dolog, tényleg a szituáció adta poénkodás a király :D

De szerintem drága kérdező, egyszerűen nem igaz, amit írsz.

Én tudom szórakoztatni a nőket, ha egy társaságban vagyunk, többet viszont egyikük sem akarna tőlem.

2020. okt. 2. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!