Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa az itteni helyzet?
Ha megnézem a válaszokat és a pontozásokat, akkor elég erősen azt látom, hogy a női oldal válaszai nagyon fel vannak pontozva, a férfiaké jóval többször le.
Ezzel alapvetően nem lenne gond, ha a tartalmak is szinkronban lennének ezzel. De, inkább azt látni, hogy minél több helyzetben próbálják magukat áldozatnak beállítani a nők, jobbnak láttatni magukat és szidni a férfiakat.
Plusz valamiért elég sok női válaszból hiányzik mindenféle empátia.
Ez csak nekem furcsa? Őszintén szólva, ha nem lenne életem és feljönnék ide, akkor teljesen elmenne a kedvem a nőktől. Viszont van életem és a valóságban sokkal értelmesebb és normálisabb nőket látok. Ennek mi az oka? Ennyire vonzza az anonim oldal a megkeseredett nőket?
Van egy csoport, aki érzelmileg és EQ ilag a sor legvégén álltak sorban mikor osztották azt. No már most-csoportban mennek, és azokat a nőket, és a férfiak nagy többségének a %-ára mennek+ a szintek letolására.
Most képzeld el azt a szitut, hogy egy ilyen csoport miatt valaki a top 5-ben van, és a %-a meg le van víve. Ordít a háttér műsoruk-de nem arról akit lerántanak Még ha azt írja le az illető, hogy kék az ég, azt is minuszolja....
Igazából ha nőként egy rossz szót merek szólni a nőkre, ugyanúgy kapom a lepontozást. Meg sok kommentem "nemtelen", nem érzem szükségét odaírni, hogy nő vagyok, aztán egyből meg is kapom, hogy az én kis fszomra senki sem kíváncsi meg egy magamfajta lúzernek sosem lesz nője. :)
Vicces mindenesetre. Pedig nem nőgyűlölő kommenteket írok, hanem olyat, hogy azért egy felnőtt nőnek illene egy normális végzettség és normális fizetés, ha már a párjától nívót vár. Vagy hogy például a megcsalásnál kérdés nélkül ki kell bszni az illetőt, úgysem fog leállni. Múltkor volt egy csaj, aki hisztizett, hogy a pasija nem viszi nyaralni, mint a többi nőt. Elég provokatív volt a kérdés, lehet, hogy kamu, de azért válaszoltam, hogy miért nem intézel te magatoknak egy közös nyaralást, biztos nem lenne ellene, ha ilyennel lepnéd meg vmi szülinapra vagy egyébre. És persze arra is ment egyből, hogy én nem vagyok férfi (ebben igazuk van :D) meg hogy okkal nincs nőm. Ugyanez volt akkor is, mikor beszóltam, hogy azért egy nőn nem esztétikus az erős bajusz (valami szőrös nővel kapcsolatos kérdés volt).
Szóval én feladtam. Szar pasi lennék, ebbe bele kell törődnöm. De legalább eljegyzett egy normális férfi, szóval megérte magamhoz is kritikusan állni. :D
Valószínű a sok napi szintű provokáló, nőgyűlölő kérdés viszont elkerülhette a figyelmed.
Normális férfiak is be szoktak szólni a vállalhatatlan sokszor irreális feltételezéseken alapuló témákba.
Ezekbe szoktak a nőknek durvábban reagálni, de még így is sokan emberi módon normálisan kommenttelnek a bicskanyitogató kérdésekre is.
Sajnos ebben a kategóriában aránytalanul magas a (frusztrált) nők aránya. Úgyhogy ha te bármit írsz, ami a női nemre nézve negatív megnyilvánulás, vagy valakinél pont betalálsz a válaszoddal (pl. dagadt nők fogyjanak le) garantált a lepontozás. Én direkt ide szoktam járni lehúzni az átlagom.
Másrészt azt hiszik, ezzel győzelmet aratnak, és ezzel nekik van igazuk, ha látják, hogy alacsony a százalék, pedig ez semmit nem jelent, ahhoz látni kéne kiféle-miféle kattintgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!