Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőknek nem számit az intim méret, miért nem értik meg vagy segitik a kispênisz komplexusos férfiaknak?
Ja, szóval nem fekszünk le, azt se tudom mit tud, csak nézegessem és dicsérgessem, hogy hú de szép kis farkad van, hú de jó lenne vele.. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Engem a mellem formája zavart, így csak nehézkesen vettem le a melltartómat. A páromnak viszont tetszett, így túllendültem rajta. De csak nem vártam azt, hogy látatlanban én mondogatom neki, hogy dee igenis csúnya mellem van, ő meg rákontráz, hogy neem, tuti nagyon szép.
Egyébként valahol hiszti is. A páromnak számomra tökéletes a mérete. Nagyobbal már fájna, így is vannak pózok, amik kényelmetlenebbek. Mondtam is neki többször, hogy mennyire jó vele, meg jó a méret is, minden passzol. Ennek ellenére néha felhozza, hogy szerinte neki kicsi.
Magadat kell elfogadnod, mert hiába kapsz bókokat, ha magadnak nem tetszel.
15-ös vagyok kérdező.
Nem azt mondtam, h a péniszt növeld meg...Hanem azt, hogy fogadd el magad, lendülj tovább rajta, ne görcsölj rá. Megérzik rajtad a nők, hogy komplexusos vagy és messze elkerülnek. Azt ne várd egy nőtől se, hogy majd istápoljon téged, mert szegénykémnek kicsi a pénisze.
#22 tudom hogy elkerülnek, pont ezért irtam ki a kérdést.
Pedig jó lenne egy kis megértés, egy olyan dolog miatt amiről nem tehetek...
#21 egy szóval se mondtam hogy ne feküdjön le...
Pont ahogy a te esetedbe is dicséretet kaptál és már nem zavar,
És a párod is igazol engem hogy mennyire probléma ez, hisz ö annak ellenére hozza fel nêha hogy van tartós kapcsolata, rendszeresen szexeltek gondolom és még dicséred is...
Na most ha neki ezek után is eszébe jut vagy kétségei vannask vagy szeretne nagyobbat , akkor gondolj bele milyn lehet annak akinek ilyen jellegű betegsége...
Amúgy " kiváncsi " lennék mekkora hogy nem kell nagyobb mert egy 16-17cm én se hisztiznék...
#26 ahogy a szavazásból is kitalálható 15 alatt.
14-15cm . csak szintén a kérdésben szerepel ez nem hiszti, ez egy betegség. Elhiszed hogy jobban szerettem volna egész életembe szexelni, akár leszrni hogy mit gondol vagy érzett a csaj, ahelyett hogy magamat selejtnek , torzszülöttnek és véletlenül se egy átlagos férfiként ismerkedni...
Ezen a problémán senki nem tud segíteni kérdező, csak te magad. Fogadd el hogy ez van és használd. Lesz akinek megfelelő lesz a méreted. De ha sose ismerkedsz ez miatt akkor örökké egyedül maradsz.
Én barátomnak 19 cm van, és kedvelem is a nagyobbakat , de az exemnek 16 volt és vele voltam 2 évig. Nem csak a méreten múlik.
24/N
Ahogy az egyik válaszoló példájából is látod, általában hiába mondja a nő, hogy neki megfelel a méret, a férfi nem hiszi el. Még akkor sem mindig hiszi el, ha több éves kapcsolatról van szó.
Pedig évekig ezt hallgatni női oldalról is fárasztó. Képzeld csak el, amikor a nő megkérdezi, hogy "Drágám, kövér vagyok?", és akármit felelsz, úgyis azt fogja hinni, hogy igen. Ráadásul mintha belelátna a fejedbe, elkönyvelni, hogy valószínűleg te is csúnyának és kövérnek látod, majd hiába bizonygatod, újra és újra előhozza ezt az értelmetlen, meddő beszélgetést. A pénisz méretről győzködni egy férfit ugyanennyire felesleges. Ha nem hitte el elsőre, hogy nekem tökéletesen megfelel, nem fogja elhinni századszorra sem.
De szerintem egy friss kapcsolatban is jogos, ha valaki nem akar olyan párt, aki komoly komplexussal küzd, ami a kapcsolatot befolyásolja. Kérdező, szerintem te sem szeretnél ilyet. Sokan küzdenek ilyen problémával, és van aki felül tud kerekedni rajta, de van aki nem. Nemcsak az intim méretekkel kapcsolatban: van, akit az orra zavar, túl rövid a lába, túl széles a csípője, túl nagy a hasa, lóg a melle, túl alacsony, görbe a háta és még sorolhatnánk. Ezek olyan testképzavarok, amiken nem mások visszajelzése fog segíteni, csak saját magad. Ha egyedül nem megy, akkor nyugodtan kérd szakember segítségét. Egy pszichológust, szexuálpszichológust sokan keresnek ilyen problémákkal. Nem te lennél az első. Ha itt százan leírják, hogy már a 10 centi is kielégítő, azzal nem fogsz sokat érni, de egy szakemberrel talán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!