Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőknek nem számit az intim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőknek nem számit az intim méret, miért nem értik meg vagy segitik a kispênisz komplexusos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Ha ők hisztinek vagy hülyeségnek tartkák, de valőjában nem probléma nekik, akkor miért rúgnak bele direkt abba a fêrfiba? Miért nem értik meg hogy ez egy betegség amit egyetlen dolog, a női pozitiv visszajelzés hozhat helyre. Az hogy az ilyen komplexusba szenvedőt a "hisztije" miatt elutasitják az nagyon súlyos sérülést okoz, és tovább erösiti a tévhitet...

2020. szept. 4. 18:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
87%

Srácok én megértem az érveiteket és igazatok is van.

De mégis mit tudtok ezzel kezdeni? Nyilván semmit. Ebbe bele kell törődni. Ha elfogadni nem is, de legalább beletörődni.

Mert lényegében két út van:

Vagy belenyugszotok és ennek megfelelően próbáltok azért minél boldogabb életét élni, vagy életetek végéig marcangoljátok magatokat.

Tudom, ez nem úgy megy, hogy "mostantól belenyugszok és hurrá". Nem hibáztathat titeket senki, ha soha nem sikerül ezt feldolgozni.

Viszont EZ VAN.

2020. szept. 11. 07:15
 92/111 anonim ***** válasza:
85%

Nem a méreted meg a tehcnika hiánya miatt nincs nőd, ennek már más oka van!

Ezek miatt lehetsz rossz az ágyban, de odáig el is kell jutni, azt pedig más dolgok gátolják, pl a szorongás, gátlásosság, külső megjelenés, gyér szókincs, nem kompatibilis személyiségjegyek, higiéni, előnytelen ruhák, vagy bármi. Ezek miatt nincs nőd, ezek miatt vagy rossz az ágyban és nincs kivel gyakorolni, nem az átlagos farkad és a rossz technikád miatt!

2020. szept. 11. 10:16
 93/111 A kérdező kommentje:

#91, #92 köszönöm. Jó válaszok.

Azêrt #92 a kis farok se egy túl jó kezdet. Ez a komplexus. Hisz tudom hogy nem az enyém a világ legkisebbje , és biztos van a világ pár másik fickó is aki 14-15/5 mérettel szexel(t) de én úgy érzem hogy semmire nem elég csak hogy kudarcot valljak az ágyba vele és kiröhögjenek miatta. 22 éve élek igy... Ennek megfelelően az életemet is feladtam, azaz kb minden amit felsorolsz igaz. Sőt a külsőmet és a megjelenésemet direkt elhanyagoltam , hogy még visszataszitóbb legyek, már amennyire lehetet az ocsmány pofámmal...

Sajnos a tinilányok nem igazán kedvelik az átlagos vagy csúnya srácokat. De ahogy #91 mondja ezen már felesleges keseregni, az életem a lehetőségeim elmúltak. Próbálom feldolgozni de nem megy...

2020. szept. 11. 11:07
 94/111 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem a pénisz hibája, hanem a te szorongásod, gátlásod, nem kellene a farkadat okolni miatta. Amint elismered, hogy ez a saját irracionális félelmed(mint pl nekem a pókfóbia), közelebb jutsz a megoldáshoz.

Nem a farkad tart távol a nőktől, hanem az irracionális félelmed!

2020. szept. 11. 14:24
 95/111 anonim ***** válasza:
9%

"ez a saját irracionális félelmed(mint pl nekem a pókfóbia)"

ezen felröhögtem

pókfóbia b@szki...

2020. szept. 11. 14:55
 96/111 anonim ***** válasza:
72%

Akkor miért hisztizel itt állandóan, kérdező? Ha szándékosan húzod bele magad az egyre mélyebb önutálatba, és direkt választod, hogy a nők elkerüljenek, milyen megoldást vársz?

Ekkora mérettel sokan élnek boldogan, tartós és alkalmi kapcsolatokban is. Az, hogy neked nem megy, nem a nők hibája, és nem az okozza, hogy más nem fogadja el a méretedet, vagy a szexbeli képességeidet. Akár betegségnek tartod ezt, akár nem, mások nem fognak azért sajnálni és ápolgatni, mert magadnak reszel keresztbe.

2020. szept. 12. 07:52
 97/111 A kérdező kommentje:
#96 teljesen igazad van, csak minden más ilyen jellegű testképzavart vagy mentális betegséget elfogadnak és "támogatják" az ebben szenvedőt. Persze itt is inkább csak a nőket. Ellenben az ilyen férfit egyszerűen lehülyézik, minden hisztis pxcsának elmondják... Gondold végig az életedet akár férfi akár nő vagy hogy milyen lenne ha sose szexeltél volna vagy soha nem lett volna semmilyen kapcsolatod a másik nemmel, egy olyan dolog miatt amiről nem tehetsz, amit a média sulykol beléd és ami lehet hogy valójában egy nevetséges dolog, másnak. Amikor minden reggel úgy ébredsz hogy utálod a tested az életed , amikor látod hogy mindenki boldog,csajozik, szórakozik és szexel, csak te nem, és mindenezt 2 centinyi rohadt husdarab miatti kényszer tévhit miatt... Azért ha belegondolsz talán nem annyira mókás mégis mindenki kiröhög megalázó és hülyének mond...
2020. szept. 12. 11:08
 98/111 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy támogatják! Ugyanúgy megvetik, kinézik, kerülik azt, aki pl a túl nagy orra, a túl elálló fülei, vagy bármilyen nem halálos kimenetelű dolog miatt nyafog.

Képzeld már el, hogy megszólal egy zöld szemű nő, hogy a férfiak csak a kék szeműeket szeretik és neki emiatt komplexusa van.. Pedig teljesen hétköznapi a szeme! A te méreted hétköznapi! Ha mikropénisz lenne, akkor elfogadnánk a testi defektet, mint pl a féllábú emberek baját, nem lehet rajta változtatni és valóban nem hétköznapi, meg hát szívás, de átlagos mérettel teljesen abszurd.. Vagy ha valakinek komplexusa lenne a barna haja miatt! Vagy mert a kisujja csak 5 centi hosszú, pedig az átlag kisujj 5,5 centi. Kb ilyen abszurd a problémád, pont annyira, mint a pókfóbia.

Anorexiát azért gyógyítanak, mert bele lehet halni, ha másra irányulna a kényszeres negatív gondolat, akkor senkit nem érdekelne, mit utálnak magukon, ami valójában normális!

2020. szept. 12. 11:13
 99/111 A kérdező kommentje:

#94 tudom hogy az én fejemben van a félelem, és tudom hogy nem nekem van a legkisebb és legnyomorultabb farkam, mert akkor jelentkeznék a dijamért, de ettől semmivel nem kerültem közelebb sehova , főleg nem nőhöz aki esetleg pozitív visszajelzést adott volna.

Mindenki összekeveri ezt az egoizmussal, azt hiszik hogy én azt akarom hogy agyon dicsérjenek. Biztos jó lenne 😆 de amikor ott tartok hogy közel 40 évesen semmilyen közöm nincs és nem is volt a szexhez bármilyen kapcsolathoz nővel akkor talán nem vagyok annyira egoista

2020. szept. 12. 11:14
 100/111 anonim ***** válasza:
75%
B+ Elmondtad, hogy még csak nem is keresel tartós kapcsolatot, ahol önbizalmat, megerősítést, nem beszélve rengeteg tapasztalatot tudnál szerezni, akkor meg a teljesen jó méretű péniszedre való panaszkodás szánalmas terelés.
2020. szept. 12. 12:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!