Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőknek nem számit az intim méret, miért nem értik meg vagy segitik a kispênisz komplexusos férfiaknak?
#98 de átlagos mérettel teljesen abszurd..
Tudom , hogy ez a betegség, bár annyira nem tartom abszúrdnak...
Bár ugye a betegség, hogy nem hiszem el 😂
#103 igen fontos sőt igazából az szerintem a szex lényege hogy a nő élvezze, hisz a férfinek semmi erőfeszitésébe nem kerül hogy elmenjen.
De sajnos ebbe a korba a nők már kicsit se türelmesek, ahogy te is irtad nem akarsz botladozást. Tehát van egy esély és vagy mester a pasi vagy kuka. Ez teljesen jogos csak ellentétben van a nem számit a méret dologgal. Akinek kicsi az önbizalomhiányos , nem szexel, nincs gyakorlata és főleg a megalázás miatt egyre frusztráltabb igy nem lehet jó az ágyba vagyis nem lesz következő lehetőség nem tud jobb lenni azaz nem lesz esélye nőhöz jutni... Védhetetlen csapda
#105 ezt soha egy nő se mondta, marmint hogy tökéletes. A legjobb amit hallottam hogy elmegy. És ezt is olyan nőktől akik lelkileg le voltak épülve, mindegy volt kivel voltak,
Én nagyon szivesen csinálnék bármit amit a nő szeret, megkérdezném.
Szerintem ezt lehet párkapcsolat nélkül is csinálni. Lehet ez egyszerű szükséglet, egy közös jó programm , kölcsönös élvezet.
Nos hát itt mindenki azzal jon hogy nem a meret szamit.. Mar pedig igen is szamit! A jo szex nagyon fontos egy kapcsolatban de viszont hiaba hosszu ha vekony es hiaba vastag ha kicsi.. 🤔 En no vagyok es fontos dolog eleg elszomorito dolog mikor a szeretkezni szeretnel a parodal es varod azt hogy elmerulj a habokban es kiteljesuljon a vagyad, de kicsi a farka es megsem erzed (nem volt sok partnerem) de ami kicsi az valjuk meg hogy kicsi.. De viszont van erre is egy megoldas ha kicsinek talalod a farkad akkor szuz lanyt keress magadnak o ugy sem tudja mi szamit nagynak vagy mi szamit kicsinek 😉
Szamit sok minden az ido a teljesitmeny a vastagság es a hoszusag is egyarant de neked atlag azt mondom de csunya lehetsz ha nem akar kurni veled senki bocsi a bunkosagert de ez van 20L
Utolsó, nem tudom hogy vagy vele de szüzként nem voltam sem vak sem hülye... azért szemmértékre lehet látni a különbséget 10 és 20 cm között,meg ugye a szemen kívül van egy másik síkos, beepített mérőműsszer is ;)
Arról meg nem is beszélve, hogy alig lehet 20 éves kor fölött szűz lányt találni, legalábbis nőként az a tapasztalatom, hogy a legtöbben elveszítjük legkésőbb az egyetem 1. pár eve alatt (de 16-ot mondanék átlagnak).
Abban egyetértek, hogy a farokméretnek az ismerkedéshez semmi köze, bár nem biztos, hogy csúnya a kerdező: inkább ketyósnak tűnik a megnyilvánulásaiból és ezt jóindulattal írom.
Ha meg nőként akarnék írni azt a Calvin nevet nem írattam volna ki (akkor se ha a márkára utal).
#108 egyértelmű a neve nélkül is, az irásából hogy kamu, nem lány...
Amúgy köszi a bizalmat miszerint lehetek nem csúnya is. Sajnos csúnya is vagyok, ketyós és kicsi a farkam. Előbbi az utóbbiból ered.
Kisfarokkal nem lehet egêszséges normális életet élni, igy elkerülhetetlen az elme megbomlása .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!