Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni az örök magányt? Hogy soha nem lesz az embernek párja, aki tényleg szereti teljes szivéből?
Sajnos nekem már csak ez a lehetőség marad, egy lányt sem érdeklek, legyen szó akár netes vagy élőben történő ismerkedésről. Jópár próbálkozáson vagyok túl, de sose sikerül semmise. :(
22/F
"Emeld királynői rangra a párodat, és az leszel." - Ó, hogyne. Aztán meg dobja az embert, mert elszállt magától és azt gondolja, jobb pasit érdemel.
Én ezt 3 szor megtettem, egy ezen felbuzdulva kihasznált és papucsot csinélt belőlem. 2 másik exem meg megcsalt, mert kinyaltama feneküket, az meg nem kell nekik. Volt amelyiknek orosz szibériai piacról rendeltem méregdrága parfümöt, hogy 2 napig google fordítóztam az egészet. Meg is csalt rendesen utána. Utána próbáltam kedves levelekkel visszaszerezni, eredménye mi lett? Feljelentett a rendőrségen zaklatásért. Alig bírtam tisztára mosni magam. A mostani hapsija valszeg veri, mert kigyúrt, agresszív nagyvállakozó. De jó az neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!