Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni az örök magányt? Hogy soha nem lesz az embernek párja, aki tényleg szereti teljes szivéből?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem már csak ez a lehetőség marad, egy lányt sem érdeklek, legyen szó akár netes vagy élőben történő ismerkedésről. Jópár próbálkozáson vagyok túl, de sose sikerül semmise. :(

22/F

2020. aug. 29. 15:17
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
37%

Hiába vagyok intelligens, hiába vagyok állítólag jó humorú. Olyan brutális fejszerkezettel áldott meg a sors .... hogy még olyan nőknek se kellek, aki hozzám hasonlóan ronda, vagy olyannak sem, aki dagadt, bibircsókos vagy épp féllábú. Maradnak a prostik.

Mert az elmúlt 20-30 évben teljesen fejére állt a világ, a nők öntudatukra ébredtek és a rondábbaknál is próbálkoznak a férfiak (átlagos pasik), így azok is észrevették, hogy találhatnak előbb vagy utóbb akár visuonylag helyes pasit is, és nem akarják beérni már ők sem ronda, sőt átlag pasival sem. Minden a feje tetejére állt. A média, a valóságshow-k, a reklámok, a tinder és társai, a barátnők erős szavai (jár neked a jó pasi, fel ne add soha), a Holliwoody filmek, stb, mind-mind ezt erősítik meg a nőkben. És élnek is vele a rondább, és átlag nők is!!

2020. szept. 4. 21:11
 22/55 anonim ***** válasza:
30%

Tudom mert átéltem, és most azon küzdök hogy nem bolonduljak meg teljesen, hogy elvesztettem a fiatalságomat...

Szóval tegyél bármit amig még lehet mert később csak rosszabb lesz.

Igen, 20-as és 30-as éveidben éld ki magad 40 éves korodig, élj minden normális adódó lehetőséggel, mert olyan 45 felett már a kutya sem akar majd téged, aki addig akart. Max a havi 1+ millió ft segíthet majd, de akkor is már csak a pénzedért lesz veled a nő.

2020. szept. 4. 21:14
 23/55 anonim ***** válasza:
32%
#16 az jó életnek vagy aránynak számit ha 3-4 havonta szexelnek egyet??? Igaz nekem ennyi se jut de ezért nem nagyon látom hogy értelme lenne küzdeni , energiát vagy pénzt belefektetni. Kérdés az is hogy milyen kaliberűek az ismerőseid. Mert pl jóképűek jó móduak ( gondolok itt 10-20 ezres számlák többszöri kifizetésére ) és így is csak ennyi jön össze nekik akkor egy szegényebb ( átlag 200 ezres bérből elő ) kevésbé elegáns fitt vagy jóképűbb fickónak semmi esélye még ennyire se
2020. szept. 5. 10:57
 24/55 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy aki nem kell senkinek, azt hiszi, hogy a másikban van a hiba. Pedig ha valóban nem kell senkinek, akkor neki magának kell változnia. Csak hát ugye mutogatni könnyebb...
2020. szept. 11. 17:22
 25/55 anonim ***** válasza:
32%
A mai nők 2 Ft ot nemérnek. Ezektől fűggtök? Fűggjön a fa**OM...
2020. szept. 11. 22:30
 26/55 anonim ***** válasza:
65%
Valóban a mai nők nagyon válogatottak és ők nem tesznek semmit egy kapcsolatot ellenben egy férfival. Egy férfi nézzen ki jól keressen jól menjen el sportolni legyen jó anyagi körülmények között és még sorolhatnám. Egy nő meg annyit mutat fel ami sajnos sok férfiak elég hogy pi..na van a lábuk között illetve egyesek szexisen öltöznek és ennyi. Erre már rengetek férfi ugrik és a nők meg ezt nagyszerűen kihasználják és már lassan ott tartunk hogy egy férfinak kell már mindent megcsinált a csillagokat lehozni az égről csakhogy legyen bármilyen barátnője a nők meg kihasználják. Sajnos én ezt látom persze nem mindenkinél igat de nagyobb százalékban igen.
2020. szept. 12. 08:29
 27/55 anonim ***** válasza:
25%
Utolso, igy van. Nagyon sok atlagos arcu es tulsulyos lanyt latok kezen fogva menni helyes pasival. Tenyleg eleg egy nonek annyi ha csak p.naja van
2020. szept. 12. 08:37
 28/55 anonim ***** válasza:
34%
Egy köpést nemér egyikse. Csak a zsíros picsájukat tudják mindig mindenhol mutogatni.érdemi dolgot egyikse tud felmutatni.bezzeg elvárás ok az egekbe mert ő már a királynő. Egy jó hideg kanna vízzel pofán kellene locsolni mindet korán reggel hogy ébresztő meló van azt mehetne dolgozni.
2020. szept. 12. 20:32
 29/55 anonim ***** válasza:
29%
Utolso. Eohadt eros onerzetuk van a noknek, talan ha ezt megtenned, h fellocsokod oket mèg rendorsegre is mennènek a dologgal, h hogy kepzelted h le mered viccbol locsolni
2020. szept. 13. 06:52
 30/55 anonim ***** válasza:
37%
Barmit megtehetnek kovetkezmenyek nelkul szinte, mert a torveny az ő javukat szolgalja, nekik hisznek mindig. Ha megcsalják a pasit, akkor is a pasi volt a hibas , mert nem torodott eleget a novel, nem koltott ra eleg penzt, meg nem volt borzasztoan jokepu es nem volt 20 centis farka a hapsinak, h a not ki tudja elegiteni...
2020. szept. 13. 06:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!