Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni az örök magányt? Hogy soha nem lesz az embernek párja, aki tényleg szereti teljes szivéből?
Sajnos nekem már csak ez a lehetőség marad, egy lányt sem érdeklek, legyen szó akár netes vagy élőben történő ismerkedésről. Jópár próbálkozáson vagyok túl, de sose sikerül semmise. :(
22/F
"sok férfiak elég hogy pi..na van a lábuk között illetve egyesek szexisen öltöznek és ennyi. Erre már rengetek férfi ugrik"
Ha ennyi a pasik elvárása, ne rinyáljanak, ha csak ennyit kapnak! A bibi ott van, hogy puszta szexobjektumot láttok a csajokban. Lélek nélküli, gondolat nélküli tárgyat. Király akarsz lenni? Emeld királynői rangra a párodat, és az leszel. De ehhez - tetszik, vagy sem - először neked kell tenned.
,,A nők ba*nak el mindent. Ők miattuk mennek szét családok és miattuk van balhé meg gyilkosságok.,,
Ez igy van. Ha megnezed a netet vagy a hiradot akkor 10 bol 9 ongyilkossagbol (szerelmi banat miatt) 9 et pasi kovet el es nem a nő. Le lehet vonni q kovetkeztetest.
Jézusom, ennyi hisztis "férfit" én még nem láttam egy helyen.
Attól, hogy még nem volt /normális/ nőtök, még nem kell az egész női fajt ócsárolni. Na meg, ilyen hozzáállással, sértődéssel, óvodás gondolkozásmóddal mit vártok?!
Nem, egy nőnek nem az számít mit dolgozol, mennyi pénzed van, 20ezres randikra viszed - e el.
Az számít, hogy férfias, MAGABIZTOS kisugárzásod legyen, ami megfog, és teremts érzelmi biztonságot, szeress.
De ti hogy várjátok el, hogy mások szeressenek, ha magatokat is sem szeretitek? Kiul az arcotokra, nem túl vonzó.
És eláruljak valamit? Az én exem sem keresett sosem fél millákat, nem volt luxus kocsija, sem ingatlana, kockahasa, stb. Sőt, egy évig munkanélküli volt, mégsem dobtam ki. :)
Hogy mit csináltunk ezalatt? Ugyanazt, mint előtte: NORMÁLIS programokat, séták, biciklizés, kirándulás, stb.
Mi ez a sztereotípia, hogy egy nőre költeni kell?
Én qvára nem vágyom olyan unalmas emberre, aki egy 50ezres vacsorával akar levenni a lábamról, program címszó alatt.
Attól, hogy van 1-2 ilyen nő, nem ez az általános. De nektek könnyebb másokban keresni a hibát, mint magatokban.
Ja, és az kimaradt, hogy nem vagyok ronda sem, hogy mégfelháborítóbb legyen számotokra, hogy volt párom. :D
Ugyanakkor elszallva sem vagyok, én sem vagyok tökéletes, viszont valakinek az vagyok/voltam és leszek, illetve ki vagyok magammal bekulve.
És ennél több nem kell.
További jó nőutálást
#23: Nekem magukat TOP PUA-nak valló emberek égtek be, amikor kérdezgettem tőlük, hogy mennyi is az annyi...
Azóta már diszkrétebben és óvatosabban bánnak a személyes statisztikákkal.
Úgy nekem is sikerülne, ha minden hétvégén valamelyik bárban mulatnék nyitástól zárásig a népszerű, harsány haveri körömmel meg naponta több száz nőt szólítgatnék le meg olyan Facebook profilt hoznék össze, amit egy marketingguru is megirigyelne, több ezer ismerőssel és követővel.
De a kérdés, hogy ha nem alapból ilyen instaceleb életet akarsz élni, hanem egy kicsit introvertáltabb, jövőtudatosabb srác vagy, akkor milyen lehetőségeid vannak? Semmi. Ha találsz egy lányt, akkor foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá és ezt tudja ő is és legtöbbször vissza is él vele.
Ez az egész párkapcsolatosdi olyan, mint a Póker. Lehet blöffölni, de az működik még tizenévesen meg korai huszas években naiv kislányoknál. Ha tudod, hogy nálad a Royal Flöss, akkor tartod a tétet a végsőkig és mindenki benézi, főleg az, aki blöffölt, aki behódolt az még szerencsésen száll ki.
#38: A kulcszó a múlt idő és hogy úgy említed, hogy "Az én exem". Tehát valamiért mégis szétmentetek... De persze nem azért...
A kérdésben örök magány szerepelt.
Én együtt voltam ezzel a férfivel, tehát ő már kapasbol nem jöhet azzal, hogy örök magányra van ítélve, mivel velem töltött 8 évet.
Igen, véget ért, előfordul, hogy az évek alatt változunk, más irányba kezdünk el menni, külön utakon, főleg, ha fiatalon találkozunk.
De most nem arról van szó, hogy mi miért szakítottunk, hanem arról, hogy léteznek normális nők, ahogy normális férfiak is, csak ki kéne néha nézni a sértődős függöny mögül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!