Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni az örök magányt? Hogy soha nem lesz az embernek párja, aki tényleg szereti teljes szivéből?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem már csak ez a lehetőség marad, egy lányt sem érdeklek, legyen szó akár netes vagy élőben történő ismerkedésről. Jópár próbálkozáson vagyok túl, de sose sikerül semmise. :(

22/F

2020. aug. 29. 15:17
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%
Piaci érték stb??? Olyan nőknek meg férfiaknak van szerető párja, hogy wtf. Nem lehet hogy ti rossz helyen keregéltek, stb?
2020. aug. 29. 19:00
 12/55 anonim ***** válasza:
79%

Nekem már gimiben megmondta az egyik osztálytársam, hogy sosem lesz barátnőm.

Egyrészt bekaphatja.

Másrészt qrvára nem lett igaza.

2020. szept. 3. 13:48
 13/55 anonim ***** válasza:
29%
En is ilyen vagyok sosem volt baratnom es 20 evesen gondolkoztam hogy biztosan lesz majd maximum 25 eves koromra de semmi es mar lassan 28 leszek. Bezzeg egy csaj egybol talal maganak fiut ha akar es sajnos ezert tobb a ferfiak koreben a maganyossag es a depresszio sajnos.
2020. szept. 3. 13:59
 14/55 anonim ***** válasza:
85%
Ha már most be vagy savanyodva és életképtelen vagy egyedülállóként, akkor tényleg semmi esélyed... Az emberek egyszerűen nem képesek megérteni, hogy az marhára nem vonzó tulajdonság ám, hogy az az életcélja valakinek, hogy felkel reggel és rinyál amíg újra el nem alszik este...
2020. szept. 3. 15:08
 15/55 anonim ***** válasza:
31%
Utolso: Szerinted akkor hol lehet ismerkedni hogyha mindenki nyomkodja az okostelefont illetve alig vannak mar emberi kapcsolatok ami szemelyes es nem facebookon es egyeb helyeken zajlik. Itt a legnagyobb nehezseg az hogy hol erdemes ismerkedni ahol sok a szingli lany mert csak ugy lehet baratnot talalni aki ugye szingli es nagyon nehez keresni. Ha mar van baratno akkor a rinyalas is elmulik mert lesz az embernek tobb onbizalma aztan ezaltal celjai meg nem lesz egyedul hanem kozos elmenyeket szereznek es meg sorolhatnam. Az ember tarsas leny de egy fiunak nagyobb szuksege van egy kapcsolatra plane huszonevesen mint egy lanynak. Egy lany elvan kapcsolat nelkul is de ha kapcsolatot akar egybol talal ra partnert. Egy fiunak meg akar tobb evig kell keresni akkor sem sikerul neki mert a mostani lanyok rettento elutasitoak tudnak lenni sajnos.
2020. szept. 3. 15:36
 16/55 anonim ***** válasza:
27%
35 vagyok, minden 2. férfi ismerősöm ebben a korban is szingli. Akkor? Ja és tök jól elvannak egyedül, hajtják a 25 körüli nőket, 3-4 havonta 1-1 alkalmi ebből a korosztályból úgyis befigyel nekik, élvezik a fitalságukat még pár évig. Szerintem 40 alatt nem érdemes megállapodni.
2020. szept. 3. 15:54
 17/55 anonim ***** válasza:
60%

mert a mostani lanyok rettento elutasitoak tudnak lenni sajnos.

90%-uk agymosoztt lett teljesen, főleg aki diplomát végzett, akkor már csak diplomás jöhet nekik szóba, de abból is, ami többet kóstál, mint az övék és vezető lehet később az adott férfi. Már egy óvónő is ügyvéd férfit vár el, vagy hasonlót, és ha csinos akkor higgyétek el, akkor előbb vagy utóbb talál is olyat (vagy vagy 6 huszonéves csinos óvónő ismerősöm, és mindnek jó pary jutott a pasikból).

2020. szept. 3. 15:58
 18/55 anonim ***** válasza:
16%
jó party (pl: vállalkozó, ügyész, gépészmérnök, vezető közgazdász, stb).
2020. szept. 3. 15:59
 19/55 anonim ***** válasza:
68%
Én 42 éves vagyok. Inkább azt mondom beletörődni lehet, hozzászokni (főként lelkileg) sosem lehet. Idővel könnyebb feldolgozni a visszautasítások miatti kudarcokat. Idővel csak nevetni fogsz azon, mikor mindenki arról érdeklődik, hogyhogy egy ilyen "nyerő pasi" nem talál magának barátnőt - de sem az ezt mondogató hölgyek maguk nem akarnának ebbe a státuszba kerülni, sem összehozni nem tudnak senkivel. Hiába keresek 550-650E körül/hónap. Hiába vettem fel márkás cuccokat (ma már el se b*szom ilyenekre a pénzt). Hiába vagyok intelligens, hiába vagyok állítólag jó humorú. Olyan brutális fejszerkezettel áldott meg a sors .... hogy még olyan nőknek se kellek, aki hozzám hasonlóan ronda, vagy olyannak sem, aki dagadt, bibircsókos vagy épp féllábú. Maradnak a prostik.
2020. szept. 4. 13:04
 20/55 anonim ***** válasza:
78%

Elfogadni sehogy. Amúgy lehetőség mindig lesz, max nem élsz vele vagy nem veszed észre vagy csak saját hülyeségedből elszúrod...

De lesz még. Viszont ha nem teszel semmit, pl szakember segitsége akkor szörnyű 10-20 év elé nézel....

Tudom mert átéltem, és most azon küzdök hogy nem bolonduljak meg teljesen, hogy elvesztettem a fiatalságomat...

Szóval tegyél bármit amig még lehet mert később csak rosszabb lesz.

2020. szept. 4. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!