Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok miért csináljátok ezt messengeren? bővebben lent

Figyelt kérdés

sokszor előfordult most is előfordul,hogy írok egy lánynak messengeren akivel ismerkedek, és kb.1-2 nap múlva olvassa csak el és ír vissza miközben a messenger mutatja,hogy az nap fent volt vagy 5-10 x hiszen kiírja,hogy 5 perce, 50 perce, stb. volt elérhető....

Lányok miért nem olvassátok el az üzit és válaszoltok miért csak 1-2 nap múlva? mikor azt látni ,hogy a csajoknak rengetegszer ott a telefon kezében? én ha üzit kapok jelzi a telefon, ha nem olvasom el idegesít,hogy ott feketén ki van emelve az üzenet így mindenképpen megnézem....vagy ha az illető nagyon nem érdekel titeket akkor nem olvassátok el az üzenetét de közben másokét igen?

2020. aug. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
85%

"Akkor ha a lány panaszkodik, hogy a pasi nem ír, akkor ne bunkózzátok le, mondjátok a lánynak, hogy nem érdekled, ő nem bunkó, mert nem ír és kész."

Mindig ezt mondom a barátnőimnek. Bár ritka az, aki ezt nem fogja fel, de annak akkor mondjuk hatan, hogy ez a hajó elment.

2020. aug. 17. 13:41
 42/45 anonim ***** válasza:
97%
Annyira utálom, hogy sokan azt hiszik, hogy csak azért mert van telefonom meg messengerem, onnantól joguk van számonkérni a magánéletem. Igen, sokat vagyok fent. Mert beszélek a barátaimmal. De senkinek nem vagyok köteles válaszolni. Ha valaki nem válaszol neked, meg sem nyitja az üzid, az azt jelenti, hogy nem érdekled. Ennél egyértelműbb jel nem nagyon van. Hidd el, ha valakit érdekelsz, akkor ő is keresni fog. Engem nem érdekel, hogy feketével ki van emelve az olvasatlan üzi, előbb-utóbb úgyis háttérbe szorítja a többi beszélgetés. Sok olyan üzenetem van, amit évek óta nem nyitottam meg, nyilván nem is fogok.
2020. aug. 17. 15:51
 43/45 anonim ***** válasza:
94%

"A tobbin meg rohog, mert nem szulettek jokepunek."

Nőként írom, senki nem röhög a nem jóképűkön. Egyszerűen csak nem érdekelnek. Mintha nem léteznének.

2020. aug. 17. 16:00
 44/45 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 43, 5 éve párkapcsolatban vagyok, ez kint is van facén. Nem írogat rengeteg csávó, mert nincs direkt az ilyenek miatt profilképem. De egy pár régi ismerős még így is gyakran betalál. Férfiak, akikkel évek óta nem beszéltünk. Mégis mit akarnak? Nincs szemük, nem látják, hogy van párom? Aki ilyen hülye, arra miért kéne akár csak annyi energiát is szánnom, hogy megnyissam a szánalom üzenetét?

És ha igaz is, amit írsz, hogy válogatnak a csajok a pasik között, és kiröhögik a csúnyákat, attól jobb lesz neked, hogy még tepersz is üziben? Csak még jobban röhögnek. Legyen méltóságod, és ne zaklasd ezeket a nőket akkor. Vagy írj rá a kevésbé vonzó lányokra ha te is csúnyának tartod magad. Nekik biztos nem írnak több százan. Ha nem jóképűnek születettként a szép lányokra írsz rá, akkor mégis mire számítasz?

2020. aug. 17. 16:10
 45/45 anonim ***** válasza:
91%
21-es vagyok. Még annyit, hogy telefonszámot kell elkérni SZEMÉLYESEN és a bemutakozás is személyesen történjen. Ha facebookon írsz egy csajnak csakúgy, te leszel a 18. aznap. Tudom mert ismertem csajokat mutatták az üzeneteiket amiket napi szinten kapnak ismeretlenektől vagy félig ismerősöktől. Az érzéseiddel meg senki nem foglalkozik. Ha FÉRFI ember vagy nem sírsz mint egy kisbaba csak mert nem olvassák az üzeneteidet. Tudomásul veszed és tovább lépsz.
2020. aug. 17. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!