Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok miért csináljátok ezt messengeren? bővebben lent

Figyelt kérdés

sokszor előfordult most is előfordul,hogy írok egy lánynak messengeren akivel ismerkedek, és kb.1-2 nap múlva olvassa csak el és ír vissza miközben a messenger mutatja,hogy az nap fent volt vagy 5-10 x hiszen kiírja,hogy 5 perce, 50 perce, stb. volt elérhető....

Lányok miért nem olvassátok el az üzit és válaszoltok miért csak 1-2 nap múlva? mikor azt látni ,hogy a csajoknak rengetegszer ott a telefon kezében? én ha üzit kapok jelzi a telefon, ha nem olvasom el idegesít,hogy ott feketén ki van emelve az üzenet így mindenképpen megnézem....vagy ha az illető nagyon nem érdekel titeket akkor nem olvassátok el az üzenetét de közben másokét igen?

2020. aug. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
79%

Le vagy szarva. Azért. Én is ezt csinálom a kéretlen emberekkel legyen az nyomulós csaj vagy kellemetlen férfi ismerős. Senki nem köteles neked válaszolni, kivéve a beosztottad. Ha nem veszed a lapot a te bajod.

27F

2020. aug. 17. 10:51
 22/45 anonim ***** válasza:
32%

19es valami kis településen élsz?

Szerintem igen, a Nyírségben vannak ilyen kis 100-300 fős sortanyák, na ott tényleg 10/1 nek van okostelója, nem is látni soha egyiknél sem.

2020. aug. 17. 10:52
 23/45 anonim ***** válasza:
74%

21: Bp. belváros.

Eltérnek a részek, az tény, 1-2 megállóval arrébb is teljesen más az utcakép, az emberek.

De lássuk be, amikor 4 szatyorral cipekedsz a csarnokban vagy a Praktikerben, nincs lehetőséged netezni közben.

2020. aug. 17. 10:52
 24/45 anonim ***** válasza:
74%

Nem írok vissza ha nem erdekel a pasi. Ha meg érdekel, azonnal visszaírok, így táplálom az egóját, mire is ő, elkezd leszarni.

Úgyhogy nem írok vissza senkinek, csak ha már nagyon unatkozom.

Eredmény: ugyanúgy agyalnak rajtam mint te most, hogy vajon mi a fene van most?

Ettől nem leszek boldog, de legalább nem engedem hogy szórakozzanak velem.

2020. aug. 17. 10:56
 25/45 anonim ***** válasza:
57%
Tök mindegy, melyik egyetem, meg melyik város. Az összes férfi egoista paraszt.
2020. aug. 17. 10:57
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

15: Te vagy abban a tévedésben hogy ha valaki megtetszik neked FB-on, az csak azért létezik, hogy téged kiszolgáljon. És nem pl. szakács, orvos, fogorvos, ügyész, ügyvéd, aki nem a telefonját nyomogatja, miközben fogat töm, mandulaműtétet végez, ás, gyereket szoptat, szinkronizál, rádiót szerel, éttermet üzemeltet, futárkodik, szállodát takarít vagy menedzsel, pedikűrözi a klientúráját, musicalben lép fel, kóruspróbán van, jógaórát tart, stb.

Valamint sose számoltad meg egy tömött buszon, éppen hány nő mobilozik és hány nem, mert nem mondanál ilyen bromságot, hogy MINDEN nő állandóan mobilozik.

2020. aug. 17. 11:00
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Sokan telefonoznak az utcán, és? Szerinted ez kötelezi őket arra, hogy veled foglalkozzanak?

Mellesleg a telefonozás sok mindent jelenthet. Valaki tanuláshoz, munkájához kellő anyagokkal foglalkozik. Nem kéne egybemosni mindenkit.

2020. aug. 17. 11:05
 28/45 A kérdező kommentje:
28 as akkor magyarázd el kérlek,hogy miért mutatja azt a messenger ,hogy a csaj elérhető volt 5 perce majd 15 perce majd 50 perce, stb, vagyis, hogy 1 nap kb 30x kezében volt a telefon???
2020. aug. 17. 11:06
 29/45 anonim ***** válasza:
87%
30: Én pl. ingatlanbefektető vagyok és FB-on dolgozom, ott vannak az üzleti partnereim.
2020. aug. 17. 11:08
 30/45 anonim ***** válasza:
66%
Nekem csak ritkán can messengerem,pont az idiótak miatt,akik az éjszaka közepén képesek felhívni.Viberen a barátommal,és pár kollégámmal beszélek,velük ritkán.Van Liteom,denem mindig megyek fel,inkább csak nézelôdni,olvasni,beszélgetni ritkán.Van,hogy valaki ír,de akkor nem tudok neki válaszolni,utána meg elfelejtem.Vagy tényleg nem akar tőled semkit,nem vagy a fontossági sorrend elején,rossz paszban van,olyankor nincs kedve csevegni az embernek.Az viszont igaz,hogy megmondhatná,ha nem akar tőled semmit.
2020. aug. 17. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!