Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok miért csináljátok ezt messengeren? bővebben lent

Figyelt kérdés

sokszor előfordult most is előfordul,hogy írok egy lánynak messengeren akivel ismerkedek, és kb.1-2 nap múlva olvassa csak el és ír vissza miközben a messenger mutatja,hogy az nap fent volt vagy 5-10 x hiszen kiírja,hogy 5 perce, 50 perce, stb. volt elérhető....

Lányok miért nem olvassátok el az üzit és válaszoltok miért csak 1-2 nap múlva? mikor azt látni ,hogy a csajoknak rengetegszer ott a telefon kezében? én ha üzit kapok jelzi a telefon, ha nem olvasom el idegesít,hogy ott feketén ki van emelve az üzenet így mindenképpen megnézem....vagy ha az illető nagyon nem érdekel titeket akkor nem olvassátok el az üzenetét de közben másokét igen?

2020. aug. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
42%
Mert nem titkárnők vagyunk. Van jobb dolgunk is a telefonon, mint pasiknak üzengetni.
2020. aug. 17. 09:58
 2/45 anonim ***** válasza:
91%

Akkor szoktam figyelmen kívül hagyni egy üzenetet, ha nincs időm, vagy kedvem hosszabban beszélgetni, vagy úgy összességében semmi kedvem az illetővel beszélgetni.

Mondjuk én nem ismerkedem neten, de attól még szoktam késve válaszolni embereknek.

2020. aug. 17. 10:00
 3/45 A kérdező kommentje:
értem kedves 1es válaszoló de a nap 24 órából áll, ezalatt nem igaz,hogy nincs 1 perc válaszolni? ha más nem a wcn ülve...arról nem is beszélve,hogy ha megnézed pl bkvn is minden csaj kezében állandóan ott a telefon
2020. aug. 17. 10:01
 4/45 anonim ***** válasza:
95%
Nem tart elég fontosnak ahhoz, hogy rögtön válaszoljon és valószínűleg jobban örülne neki, ha nem írnál neki, ezt viszont nem szeretné vagy meri megmondani.
2020. aug. 17. 10:03
 5/45 anonim ***** válasza:
21%
Az egyenesség nem a fő erényük, mert valójában nem akarnak tőled semmit, ha nem vagy egy kigyúrt adonisz. :)
2020. aug. 17. 10:08
 6/45 A kérdező kommentje:
kedves 5-ös, voltam én már kigyúrt is akkor sem akartak tőlem semmit, szóval nem ezen múlik
2020. aug. 17. 10:13
 7/45 anonim ***** válasza:
20%
Ugye 5 bol 4 atlag no tobb vasat tart a tuzben es nem te vagy a legjobb vas kozuluk. De amugy nekem is ez van. Nem irnak vissza. Sok nincs is messengeren fent, csak automatikusan mutatja a rendszer.meg idejuk sincs valaszolni.
2020. aug. 17. 10:18
 8/45 anonim ***** válasza:
20%
4-es, nem akarja megmondani, mert a 90% uk gerinctelen.
2020. aug. 17. 10:20
 9/45 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer megírtam egy srácnak, hogy ne haragudjon, de nem szimpatikus és nem szeretnék vele beszélgetni. Erre vagy hat elég hosszadalmas üzeneten át szidott engem és szerinte még örülnöm kellett volna, hogy valaki olyan, mint ő szóba áll valaki olyannal, mint én. Letiltottam. Hat kamu fiókot csinált és azokból is csak a rágalmazás ment. Egyszer az egyetemünknél összefutottunk és hozzám vágott egy üres palackot, azzal a kiáltással, hogy "Na mi van, élőben nem tudsz tiltani?". Nem sajnáltam, amikor a bátyám betörte az orrát.

Ezért inkább ignorálom a kéretlen üzeneteket, mert valaki képtelen méltósággal viselni a nemet.

2020. aug. 17. 10:28
 10/45 A kérdező kommentje:
9 es, de ez egy egyedi példa! a többség azért nem ilyen, én nagyon örülnék egy nem-nek is hiszen akkor tisztábban látnék, de ha már térden állva könyörög az ember ,hogy a csaj mondjon nemet a legtöbb akkor sem mond, nem értem miért...
2020. aug. 17. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!