Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok miért csináljátok ezt messengeren? bővebben lent

Figyelt kérdés

sokszor előfordult most is előfordul,hogy írok egy lánynak messengeren akivel ismerkedek, és kb.1-2 nap múlva olvassa csak el és ír vissza miközben a messenger mutatja,hogy az nap fent volt vagy 5-10 x hiszen kiírja,hogy 5 perce, 50 perce, stb. volt elérhető....

Lányok miért nem olvassátok el az üzit és válaszoltok miért csak 1-2 nap múlva? mikor azt látni ,hogy a csajoknak rengetegszer ott a telefon kezében? én ha üzit kapok jelzi a telefon, ha nem olvasom el idegesít,hogy ott feketén ki van emelve az üzenet így mindenképpen megnézem....vagy ha az illető nagyon nem érdekel titeket akkor nem olvassátok el az üzenetét de közben másokét igen?

2020. aug. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, így nézne ki a kérdésed női verziója:

A férfiak miért csinálják ezt? Többször előfordult velem hogy felszálltam a buszra és keresgéltem az aprót, hogy jegyet vehessek. Ott volt egy csomó férfi és senki nem ajánlotta fel, hogy állja a jegyem! Pedig jól öltözöttek voltak, biztos lett volna rá pénzük!!! Az egyik mellett ott volt a nője aranynyaklánccal, az biztos nem volt olcsó, akkor nekem miért nem bír egy nyomorult jegyet kifizetni??? Másiknak meg slusszkulcsa volt a nyakában láttam!!! El is vihetett volna kocsival, de végignézte, ahogy fizetek!!! Pofátlanság!

2020. aug. 17. 11:13
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

30: De lehet fenn a tanulmányai miatt, éppen vizsgára kell neki valami a csoporttársaktól, osztálytársaktól, lehet fenn akár csak egyetlen ember is, aki érdekli, és az ő társaságát keresi, másra nem fordít figyelmet. Lehet szerelmes valakibe, akivel konkrétan beszélni ment fel FB-ra, lehet házas is, nem tudhatod. Jellemzően nem tanácsos idegenekkel szóba állni, neten pláne nem.

Ezek oka lehet, amiért Fb-ra belép, és te csak egyetlen célt tudsz feltételezni.

Hát nem talált.

Ezért mondtalak butának, mert akinek csak 70 IQ-ja van, az leül és elkezdi felírni egy papírra a lehetséges válaszokat, és 1 perc alatt 50 is eszébe kellene jusson, de neked egy se jut eszedbe, a másiktól meg nem fogadod el.

2020. aug. 17. 11:14
 33/45 anonim ***** válasza:
67%

Nekem általában itthon mindig meg van nyitva a facebook, a gép meg sosincs lekapcsolva, nem tudom, ezt hogy jelzi a messenger.

A másik az, hogy metrón, buszon, max elolvasom az üzenetet, nem válaszolok (senkinek), mert két kézzel kell fognom ahhoz a telefont, és nem akarok pofára esni, ha meg ülök, láttam a sok videót, ahol a cigány kikapja a mobilt a kezedből, én úgy szorítom két kézzel, mint egy fogyatékos.

Aztán ott van az, hogy - ha csak nem mondjuk a tesómtól kapok üzit, akinek vissza lehet küldeni egy emojit, és nem akar öngyilkos lenni, hogy ez most mit jelent - akkor szeretem összegyűjteni a gondolataimat. Egyik barátnőm kint én Angliában, ha ír, akkor sem írok azonnal, hanem elolvasom többször, fejben végiggondolom, mit mondjak, mi történt, ami érdekelné.

Hidd el, főleg ismerkedős szakaszban ha én személy szerint nem írnék azonnal, az azt jelenti, hogy sokkal többet gondolok rád, minthogy csípőből megírjam, hogy "lol".

2020. aug. 17. 11:32
 34/45 A kérdező kommentje:
35-ös köszi a kis reménysugarat :)
2020. aug. 17. 11:38
 35/45 anonim ***** válasza:
84%
Az a helyzet h nem szabad messengeren ismerkedni, mert alapból 20 per 19 nő vissza sem ír ott egy idegennek, akivel soha sem találkozott még akkor sem, ha bejön neki a pasas. Mert ki tudja milyen aberrált alak, elrabol, pincébe zár, stb. Azonnal a legtöbb nő fejében ilyesmik fordulnak meg. Csak személyesne szabad ismerkedni.
2020. aug. 17. 11:53
 36/45 anonim ***** válasza:
14%

"Akkor szoktam figyelmen kívül hagyni egy üzenetet, ha nincs időm, vagy kedvem hosszabban beszélgetni, vagy úgy összességében semmi kedvem az illetővel beszélgetni."

Ez esetben meg lehet írni neki, hogy bocsi nem vagy elég jó pasi nekem. Ez így még kedvesebb is. Akkor ti se akadjatok ki, hogyha a férfi nem ír vissza a nőnek aki hajt rá, mert azon kiszoktatok, hogy milyen bunkó a férfi, ha nem ír, szegény nő meg sajnálkozik. bezzeg ha a férfi nem aír, az mindig bunkó ugye?

2020. aug. 17. 12:25
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

"bezzeg ha a férfi nem aír, az mindig bunkó ugye?"

Nem. Nekem sikerül felfognom, hogy ha valaki nem keres engem, azt nem érdeklem. Elég egyszerű.

2020. aug. 17. 12:28
 38/45 anonim ***** válasza:
82%
38as. Ha kicsit tovább olvasod a hozzászólást rájössz, hogy én eleve nem ismerkedem ilyen módon. Így pont nem érint amiről írsz.
2020. aug. 17. 12:28
 39/45 anonim ***** válasza:

Téged pont nem érint, mást igen, elolvastam amit írtál, nem is rád gondoltam, hanem azokra a kérdésekre, amikor a pasi nem ír a lánynak, az milyen bunkó.

"Nekem sikerül felfognom, hogy ha valaki nem keres engem, azt nem érdeklem. Elég egyszerű."

Akkor ha a lány panaszkodik, hogy a pasi nem ír, akkor ne bunkózzátok le, mondjátok a lánynak, hogy nem érdekled, ő nem bunkó, mert nem ír és kész.

2020. aug. 17. 12:56
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Az nem azt jelenti hogy meg is nézte az üziket, csupán csak annyit hogy felkapcsolódott a netre. Egyébként jól is írtad csak rosszul értelmezed. 5 perce, 50 perce volt elérhető, attól még nem biztos hogy meg is nézte a telóját. Egyébként ne itt hisztizz, menj oda hozzá és kérdezz rá.

Amúgy itt többen leírták a valódi okot, ha nem ír vissza akkor valószínüleg nem érdekled. De ez miatt lécci ne légy öngyiiii :)

2020. aug. 17. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!