Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Lányok miért csináljátok ezt messengeren? bővebben lent

Figyelt kérdés

sokszor előfordult most is előfordul,hogy írok egy lánynak messengeren akivel ismerkedek, és kb.1-2 nap múlva olvassa csak el és ír vissza miközben a messenger mutatja,hogy az nap fent volt vagy 5-10 x hiszen kiírja,hogy 5 perce, 50 perce, stb. volt elérhető....

Lányok miért nem olvassátok el az üzit és válaszoltok miért csak 1-2 nap múlva? mikor azt látni ,hogy a csajoknak rengetegszer ott a telefon kezében? én ha üzit kapok jelzi a telefon, ha nem olvasom el idegesít,hogy ott feketén ki van emelve az üzenet így mindenképpen megnézem....vagy ha az illető nagyon nem érdekel titeket akkor nem olvassátok el az üzenetét de közben másokét igen?

2020. aug. 17. 09:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
88%

1. Mért kéne válaszolniuk?

2. Ki az, aki gyakrabban netezik / FB-ozik 1-2 napnál? Az emberek felének nincs is saját előfizetése, iskolában, munkahelyen, netcaféban netezik, negyede ott sem.

3. Mért teszel egyenlőségjelet automata rendszerüzenetek és a valóság közé (azt jelzi, olvasta)?

Nem tudom, milyen IQ-szintről jön ez a kérdés, szerintem ostobaság.

Lehet nyaggatni valaki FB-on, hátha felkél a vágya egy személyes kapcsolatteremtésre, de ha ez csak a te vágyad, nem kezdeményezed ezt, neki alkalmatlan a platform, stb., akkor ez egy irreális fantazmagória.

Miért gondolod, hogy nem alkalmatlan neki és hogy ez NEKI a megfelelő mód ismerkedésre?

Legalább ismerni kéne az illetőt annyira, hogy ő milyen szokásokkal bír, de te még ezt sem tudod róla.

2020. aug. 17. 10:32
 12/45 anonim ***** válasza:
87%

3: MINDEN csaj. :)

Te nagyon buta vagy.

2020. aug. 17. 10:33
 13/45 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy amit írtam, az extrém eset, de elég indoklás a #8-as felvetésére. Elég egy rossz tapasztalat, utána óvatosabb az ember.

Valószínűleg nem akarnak megbántani, de nem értem, hogy miért erőltetsz egy olyan beszélgetést, amit nyilván nem szeretne folytatni a másik fél.

2020. aug. 17. 10:34
 14/45 anonim ***** válasza:
93%

A kettesnél a pont. Nem érdekled eléggé.

33N

2020. aug. 17. 10:37
 15/45 anonim ***** válasza:
91%

15: Csaj vagyok.

Soha nem volt okostelefonom.

Netelőfizetésem is csak alkalmanként, konkrét projektek miatt.

2020. aug. 17. 10:42
 16/45 anonim ***** válasza:
27%
9-es, igencsak nívós egyetem lehet ahol ilyen palackdobáló, egy nemet felfogni nem képes őrültek szaladgálnak...Szerencsére én és a legtöbb férfi nem ilyen, én is inkább örülnék egy nemnek, mint hetekig húzni egymás idejét (mert van olyan nő, aki ritkán ír vissza, poedig fent van, viszont adja alád a lovat, mert érdeklődik irántad-hogy neked hogy telt a napod, stb, na az a legrosszabb). Aztán ha 3 hét után randizni hívod, akkor írja, hogy majd meglátom, ha lesz időm (szóval még ott is adja a lovat alád, hogy még azt hidd, ebből lehet valami). De sosem fog elmenni veled randira...
2020. aug. 17. 10:44
 17/45 anonim ***** válasza:
66%

15: És tegnap és tegnapelőtt is voltam emberek közt.

Tegnap színházban voltam, és egy nézőt láttam telefonozni közben, a többi elő sem vette se előtte, se utána, se alatta.

Tegnapelőtt 7-es buszon voltam, ott is kb. 15% netezett, a többiek a dolgukkal foglalkoztak, amit éppen csináltak, oda figyeltek (felszállás, leszállás, tájékozódás, tervezés fejben, beszélgetés a utastársukkal).

Találkoztam emberekkel, boltoltunk, velem beszéltek, nem telefonoztak közben, elő sem vették. Voltam közértekben, ott is vásárlással volt elfoglalva mindenki.

Utcán se láttam senkinél, emberek egymással beszélgettek.

2020. aug. 17. 10:46
 18/45 anonim ***** válasza:
18%
Kéredező, ezen az oldalon még úgy is h anonym, minden nő álszent. ...nincs messengerem, nincs okostelefonom...Aztán a való életben tényleg 100/99 huszonéves nőnek ott a kezében a teló és bele van ,,fulladva".
2020. aug. 17. 10:49
 19/45 anonim ***** válasza:
81%

19es valami kis településen élsz?

Én nagyon nem azt tapasztalom amit te. Persze nem mindenki nyomja 0-24 a telefonját, de azért elég sokan vannak az utcán is, tömegközlekedésen meg pláne, akiknek a kezében a mobiljuk.

2020. aug. 17. 10:49
 20/45 anonim ***** válasza:
16%
Persze ha az itt írogató nők középkorú 40-es nénik, akkor elfogadom az érveket.
2020. aug. 17. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!