Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli 30 asok, 40 esek!Parka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 30 asok, 40 esek!Parkapcsolat nelkul (es keves barattal v baratnovel) is tudtok boldogok lenni es teljes eletet elni? Ha igen, hogy csináljátok h kikapcsoljátok a fejetekben a hianyerzetet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

Nem....

Miért élnem le az életem pár nélkül? Az ember társas lény .

2020. júl. 28. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Sehogy, szenvedek és/vagy elviselem, mi mást tehetnék? Számomra a teljes élet a párt jelenti, hogy van aki szeret. Tehát, ha nincs, nem létezik teljes boldogság. Ezt nem lehet pár pólóval pótolni. Szívás, ez van.

31N

2020. júl. 28. 14:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Erto olvasas. Akik szinglik es nem jon ossze nekik a kapcsolat, na ok hogyan tudnak boldok lenni? Vagy azok, akik alapbol nem akarnak part, ok hogyan tudnak boldogok lenni.
2020. júl. 28. 14:32
 4/13 A kérdező kommentje:
2. Sajnalom. Nekem is rossz. Probalom keresni egyedul a boldogsagot. 34 F
2020. júl. 28. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Szoros baráti kapcsolatok, hobbik, tartalmas hétköznapok. Nem kell társ a boldogsáhgoz. Persze, egy igazán jó párkapcsolat is boldogságforrás az életben, de mivel nem az egyetlen, így ha nincs az se tragédia. Egy csomó pozitívuma van a helyzetnek, nem kényszerként hanem szabadságként kell felfogni.
2020. júl. 28. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Még nem vagyok 30, de válaszolok. Pontosen az ellentétét érzem a fentieknek. Párkapcsolat közben volt folyamatos hiányérzetem, a párkapcsolatom végeztével ez megszűnt. Azóta teljes az életem. Anya is azóta boldog, hogy elvált és nem kell apával bajlódnia.
2020. júl. 28. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

a következő emberek számára elviselhető ezaz állapot:

- a munkájuknak élnek, karriert építenek és a karrier a fontos, és a pénz a fontos.

- több barátjuk van, akivel elmennek szórakozni kirándulni kikapcsolódni.

- vagy valami hobbijuk van amivel szintén lefoglalják magukat kb minden nap, a hobbi által eljárnak emberek közé társaságba, és ezt imádják és eltelik az idejük.

Akiknek ezek közül egyik sincs....

- csak bejár dolgozni de nem szereti, nem számít a karrier, elvan egy átlag keresettel

- nincsenek barátok

- nem köti le semmi.

.....ergo kb teljesen egyedül van....---> na nekik nehéz.

2020. júl. 28. 15:58
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Igen, tudok. Célok, hobbik, munkák, tanulás tökéletesen leköt. Nincs hiányérzetem, jelenleg egy kapcsolat csak hátráltatna. Nagyobb célom van az életben, mint átlag fizetésért hónapról hónapra vergődni, meg nem látni a gyerekeimet felnőni, mert 9-10 órát vagyok távol tőlük.

31F

2020. júl. 28. 16:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Boldogságról, teljes életről szó sincs, csak könnyebben viselésről. Olyan borzasztóan enervált vagyok már gyerekkorom óta, hogy egész nap csak vonszolom magam kínlódva, nincs nekem kapacitásom egy párra és egy kapcsolat működtetésére.
2020. júl. 28. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Na itt vannak már a dagi, magányos, befordult lepontozók is. Szerintük egyedül az igazi, bár majd meghalnának egy érintésért is. Igazam van vagy igazam van? Ha már phos az életük, akkor mekkora öröm itt lepontozni! :D :D :D Sebaj, ma este is dugok helyettetek is, ti meg élvezzétek azt a csodálatos magányt, amit elviekben önként választottatok! :D
2020. júl. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!