Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 30 asok, 40 esek!Parkapcsolat nelkul (es keves barattal v baratnovel) is tudtok boldogok lenni es teljes eletet elni? Ha igen, hogy csináljátok h kikapcsoljátok a fejetekben a hianyerzetet?
Nem....
Miért élnem le az életem pár nélkül? Az ember társas lény .
Sehogy, szenvedek és/vagy elviselem, mi mást tehetnék? Számomra a teljes élet a párt jelenti, hogy van aki szeret. Tehát, ha nincs, nem létezik teljes boldogság. Ezt nem lehet pár pólóval pótolni. Szívás, ez van.
31N
a következő emberek számára elviselhető ezaz állapot:
- a munkájuknak élnek, karriert építenek és a karrier a fontos, és a pénz a fontos.
- több barátjuk van, akivel elmennek szórakozni kirándulni kikapcsolódni.
- vagy valami hobbijuk van amivel szintén lefoglalják magukat kb minden nap, a hobbi által eljárnak emberek közé társaságba, és ezt imádják és eltelik az idejük.
Akiknek ezek közül egyik sincs....
- csak bejár dolgozni de nem szereti, nem számít a karrier, elvan egy átlag keresettel
- nincsenek barátok
- nem köti le semmi.
.....ergo kb teljesen egyedül van....---> na nekik nehéz.
Igen, tudok. Célok, hobbik, munkák, tanulás tökéletesen leköt. Nincs hiányérzetem, jelenleg egy kapcsolat csak hátráltatna. Nagyobb célom van az életben, mint átlag fizetésért hónapról hónapra vergődni, meg nem látni a gyerekeimet felnőni, mert 9-10 órát vagyok távol tőlük.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!