Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli 30 asok, 40 esek!Parka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 30 asok, 40 esek!Parkapcsolat nelkul (es keves barattal v baratnovel) is tudtok boldogok lenni es teljes eletet elni? Ha igen, hogy csináljátok h kikapcsoljátok a fejetekben a hianyerzetet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 14:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia,énis már egyedul vagyok,két gyerekkel meg nem gondolnak velem komoly kapcsolatot.De egy barát sokat tud nyujtani ha nincs is társ,nem érzi magát az ember olyan egyedul.
2020. júl. 28. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
11%

Most komolyan el kell magyarázni az párkapcsolat mint opció jelentését ?

A boldogság mint olyan egy érzelem és nem függ a párkapcsolat lététöl.

Az hogy az emberek cirka 80%-a kizárólag ebben talál boldogságot. Az egy más kérdés, de nem összegeztethető a 2. Az én fejemben nincs semmilyen hiány érzet mert nekem ez nem hiányzik. Akkor az meg nem lehet hiány ugye.

Az én boldogságom soha nem függőt egy másik személytől.

Arról nem én tehetek hogy az emberek cirka 80%-a ezen kattog. Az a része már inkább kellemetlen mikor megint jön egy ember és megint udvariasan le kell koptatnom mert az én életembe ez nem hiányzik.

Egyébként ami a magánéletemet illeti vannak benne olyan dogok amik bizonyos réteg szubkultúrába tartoznak bele. Érthetőbben aki ebben nincs benne az ezt pont ezért mert ez réteg nem érti meg. Én meg nem kívánok erről se lemondani se magyarázni átlag Marikának hogy ez mi meg mér jó, minek csináljuk.... aki ebben benne van az érti és pont.

De egyébként ez senkinek nem árt a világon meglehet nyugodni, csak magánügy.

2020. júl. 28. 20:41
 13/13 anonim ***** válasza:

"Parkapcsolat nelkul (es keves barattal v baratnovel) is tudtok boldogok lenni es teljes eletet elni?":

Én egy minimál életet élek: munkahely-ügyintézés vonalon kívül semmi nincsen, barátok sem, semmi sem. Nem mondom, hogy elég lenne ez, mert egyre jobban érzem, hogy valami/valaki kimarad az életemből...

"Ha igen, hogy csináljátok h kikapcsoljátok a fejetekben a hianyerzetet?": mindenféle dolgot teszek, olvasok, netezek, rendet teszek, ügyet intézek, és ha hallom, hogy megint tönkrement egy szupcsi kapcsi, akkor lehiggadok, hogy talán akkor a sors nekem ezt (azaz a szingliséget) nem hiába rendezte így.(F)

2020. júl. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!