Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül teljes életet élők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül teljes életet élők?

Figyelt kérdés

Ti, akik egyedül éltek vagy önszántatokból vagy kényszerből: Milyen érzés? Szeretitek vagy csak elviselitek? Nem tartotok attól, hogy idősen rosszabb lesz? (Megjegyzés: Itt most nem az ilyen ideiglenesen szinglikhez szól a kérdés, akik most épp egyedül vannak, de belátható időn belül úgyis találnak valakit.)

Csak azért kérdem, mert rám ez a sors vár és kíváncsi vagyok milyen, mert picit tartok tőle.

Nekem nem lesz kapcsolatom, mert 1) Nem vagyok jó ismerkedésben, magamnak való vagyok 2) Nem nagyon tudnék hosszútávon elviselni senkit, volt már barátnőm, rossz volt egyszerűen máshoz is igazodni és 3) Az én személyiségem is baromira elviselhetetlen, szóval nem csak én nem viselnék el mást, hanem más sem engem.

Viszont eléggé tartok attól, hogy hosszútávon megunja az ember az egyedüllétet...

2020. aug. 12. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Miért is? Mert azt mertem mondani, hogy lemondani a pártalálás opciójáról és úgy berendezni egy életet, hogy a kérdezővel ez már sosem történhet meg, egy "lemondó, beletörődő szottyadt bútenger"?

Engem hívsz megkeseredettnek, miközben én legalább nyitott vagyok dolgokra és emellett érzem magam jól egyedül, nem pedig totálisan lemondok magamról egy lepra mentalitással és külön kiemelem, hogy ne írjanak olyanok, akik kicsit is optimisták vagy egészséges lelkületűek ("Itt most nem az ilyen ideiglenesen szinglikhez szól a kérdés, akik most épp egyedül vannak, de belátható időn belül úgyis találnak valakit.")?

Kérlek... Te sem vagy normális, ha ezt komolyan nekem címezted. :)

2020. aug. 12. 12:20
 12/19 A kérdező kommentje:

"nem pedig totálisan lemondok magamról egy lepra mentalitással és külön kiemelem, hogy ne írjanak olyanok, akik kicsit is optimisták vagy egészséges lelkületűek ("Itt most nem az ilyen ideiglenesen szinglikhez szól a kérdés, akik most épp egyedül vannak, de belátható időn belül úgyis találnak valakit.")?"

Elmész te a picsába :D Milyen lepra mentalitás? Azokhoz szól a kérdésem alapvetően, akik már valószínűleg egyedül is fognak maradni, erre vannak berendezkedve, mivel most aki éppen 1 éve egyedül van, de aktívan keres párt, az nehezen válaszolna erre a kérdésre.

Az meg, hogy lemondok a kapcsolatokról, mert nem igazán vagyok rá alkalmas és emiatt tartok a magánytól és érdekel mások véleménye, tapasztalata nem jelent rögtön negativitást meg bútengert.

2020. aug. 12. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
11, szimplán nem neked szólt a kérdés, de látom értő olvasás luxus.
2020. aug. 12. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha jó az angolod, ajánlom a Better Bachelor youtube csatornát, tök jó dolgokat mond el a krapek rajta:

https://www.youtube.com/channel/UC9ctsJZ2aD1nCexfqj342NQ

2020. aug. 12. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most még jó, mert él a családom, rokonságom, és nem vagyok idős. De rettegek attól, amikor mindenki "kihal" mellőlem, én pedig idős leszek, jönnek a korral járó tipikus eü. problémák, egyéb nehézségek, és tényleg nem lesz senki, aki akár csak egy pohár vizet hozzon nekem, ha arra van szükség. Akármennyire is félek azonban, nem vagyok képes magamra erőltetni emiatt egy rossz kapcsolatot, egy hozzám nem illő, számomra nem vonzó párt. Másmilyen meg úgysem jönne össze, eddig sem jött. (29/N, 6+ éve egyedül)
2020. aug. 12. 15:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, mert érzem, egyre kevesebb az időm.
2020. aug. 12. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Írtátok, hogy nektek így jó magányosan, de ellentmondásos, hogy a gyk felnőtt párkapcsolatok kérdéseit nézitek. Akkor mégsem mondtatok le róla teljesen? Vagy ez valami gyónás féle?

30évesen szülőknél élni pedig cink. Ha egyedülálló vagy akkor is.

2020. aug. 12. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért ellentmondásos? Csak szeretnék válaszolgatni a kérdésekre meg elolvasgatni a válaszokat, hátha tanulok valami újat.

Miért ciki a szülőkkel élni 30 évesen? Nem a szülők tartják már azt el és nem is kell már gondoskodniuk róla.

És hogy a kérdésre is válaszoljak:

26 éves nő vagyok,4+ éve szingli, munkamániás. A karrierem leköti annyira az időmet, hogy nem is férne most bele egy kapcsolat. De a legfőbb oka az, amit előttem is írtak, hogy vagy ez vagy valakivel boldogtalan kapcsolatban és én ezt választottam. A családalapítással még nem vagyok elkésve egyáltalán, de ha mondjuk lennék 35 éves akkor már aggódnék. Azzal nyugtatom magam, hogy körülöttem minden kapcsolat boldogtalan, sok megcsalásról és megcsalásra való hajlandóságról tudok/hallok és örülök, hogy nekem ebben nincs részem. Azt teszem amit akarok, akkor amikor akarom. Lehet, hogy majd ha egyszer megházasodok jó érzéssel fogok visszagondolni ezekre az időkre.

Gyengének tartom azokat az embereket akik kapcsolatfüggők, mert magukon kívül keresik a boldogságot. Én magamat tipikus karrieristának tartom, nekem nincs szükségem férfira, hogy jól érezzem magam és gyűrű nélkül is el tudnék lenni a vègtelenségig.

2020. aug. 12. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Akkor legyél el a végtelenségig. Senkit nem zavar, de akkor is fura, hogy párkapcsolatokról olvasgatsz gykn úgy, hogy nem is akarsz magad mellé senkit.

Én meg úgy látom, hogy azzal a tévképzettel próbálják az egyedülállók nyugtatgatni magukat, hogy nem kell senki, mert akkor sem jönne össze neki semmi, ha akarná. Vagyis ezt gondolják az egyedülállók szerintem. Ennek ellenére érdekel benneteket a téma és nem mondtatok le róla, mert ilyeneket olvastok. Mondom ezt 31 éves egyedülálló férfiként. Szóval részemről ez nem lenézés, ha valaki egyedülálló, mert én is az vagyok, csak nem értem miért hazudtoljátok meg magatokat. Lelketek rajta!

2020. aug. 13. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!