Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányokról, nőkről akik egyedül is teljes mértékben jól érzik magukat? Hogy nincs szükségük párra, hogy teljes értékű életet tudjanak élni? Lányok, fiúk véleményére is egyaránt kíváncsi vagyok.
Ugyanaz, mint az ilyen férfiakról.
Hogy jól érzik magukat.
az, hogy magabiztos emberek akik tudják mit akarnak és nem megalkuvóak csupán a kényelem kedvéért.
Hogy fontosabb nekik a minőség a mennyiséggel szemben, csak olyannal elégszenek meg, aki megfelel az igényeiknek nem csupán valami pótlék vagy utánzat.
Hogy feltalálják magukat anélkül is hogy valaki mindig a háttérből ösztökélje őket.
Hogy nem uralkodnak el úgy rajtuk az ösztönök mint sok más illetőn mert hosszú ideig képesek meglenni szex nélkül.
Hogy az érzelmek helyett a józan eszüket is használják, mérlegelnek, mi nekik a jobb, az adott kapcsolat vagy az egyedüllét.
Soha nem érdekelt, hogy mi a környezetem véleménye a páromról, vagy a pártalanságomról.
Neked sem kellene ezzel foglalkozni, semmi közük hozzá, ha meg a véleményükre vagy kíváncsi, majd megkérdezed.
Teljesen megértem őket.
Én férfi szintem vagyok ilyen. Egy ideig meg akartam felelni az igényeknek, a külső nyomásnak, és a látott mintának, de rájöttem, hogy nem hiányzik az életemből semmi.
Nincs szükségem egy kapcsolatra csak azért, hogy legyen, és mert ezt reklámozzák...
Ugyanígy nem veszek kólát, vagy cigit, nem kajálok a McDonald's-ban, mert nincs rá szükségem, hiába reklámozzák.
Sokan attól várják a megváltást, a messiást, hogy párt találnak, de ez nem segít rajtuk. A problémáik megmaradnak. Olyannak, akinek napi szinten elfoglaltsága van, stb. Mindene megvan, vannak barátai, annak fiatalon 30-35 éves koráig felesleges egy kapcsolatba belemenni. Utána már más lesz az ember értékrendje, az életfelfogása, és a háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!