Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet teljes életet élni egyedül is?
Valószínűleg nem fogom megtalálni "életem párját". Mindig szerető kapcsolatról, és családról álmodoztam, el se tudom képzelni, mit tudnék csinálni egyedül egy életen át. Munka, videojátékok és alvás? Kellemesen hangzik, de azért nem szeretném, ha ez lenne az egész életem.
Egyetlen embert ismerek, aki egész életében pár nélkül volt, de ő őrült is, és mindenki utálja a szülein kívül (velük él 50 évesen)
Lehet normális, tartalmas életet élni magányosan?
Lehet.
A papok is teljes életet élnek(legalábbis van köztük olyan). Ott van pl. Olofosson Placid atya, akit a gulágra is elvittek, és azt is túlélte. Idén lesz 99 éves, és még mindig szeret élni. [link]
Lehet.
En is ilyen vagyok.
Attol, hogy valakinek nincs parja meg nem jelenti, hogy maganyos. Lehetnek meg barataid, jo csaldod, akikel lehet szroakozni.
Vagy ha nincs allatod es szerted öket fogadj egyet örökbe maris minden mas lesz:)
Sajnos nincsenek igazi barátaim (ugyanazon okok miatt, maiért kapcsolatom se), a családom pedig nagyon kicsi, és velük se olyan hű de jó a viszonyom.
Van több kutyám és több macskám, állatban nincs hiány, de azért mégse ugyanaz :)
Nem lehet. Teljes mértékben egyedül, nem lehetsz boldog soha sem. Az ember társas lény.
Már rosszul állsz hozzá sajnos. /Valószínűleg nem fogom megtalálni "életem párját"/
Ha akarsz valamit, tegyél érte.
Mi vezetett téged erre a gondolatra?
Lehet, de sokszor nehéz.
Én 40 éves vagyok, s már jó pár éve nincs komoly kapcsolatom, csak próbálkozások, az is ritkán és kevés. Előbb-utóbb egyre jobban megszokod. Én egyedül élek.
Gondolom fickó vagy. Én az. A háztartási munkák simán mennek, minden, talán ezért is könnyebb , mint esetleg másoknak.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!