Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet teljes életet élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet teljes életet élni egyedül is?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nem fogom megtalálni "életem párját". Mindig szerető kapcsolatról, és családról álmodoztam, el se tudom képzelni, mit tudnék csinálni egyedül egy életen át. Munka, videojátékok és alvás? Kellemesen hangzik, de azért nem szeretném, ha ez lenne az egész életem.

Egyetlen embert ismerek, aki egész életében pár nélkül volt, de ő őrült is, és mindenki utálja a szülein kívül (velük él 50 évesen)

Lehet normális, tartalmas életet élni magányosan?

2015. nov. 29. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lányként egyedülálló? Az hogy lehet?

Gyakorlatilag én is így vagyok, hogy reggel felkelek, netezek, elmegyek dolgozni, hazajövök nézek valamit a neten, játszok és alszok. Minden áldott nap.

A pszichológus akihez járok azt mondta nekem pár hete, hogy akárhogy is csűrjük csavarjuk, az ember társas lény. Azt pedig tapasztaltam, hogy akik idősebb korukra is egyedül maradtak, azoknál bizony valami megváltozott (ha úgy tetszik, nem teljesen százasok). Mindenkinek szüksége van a társaságra, a párra.

Szóval lányként ha szeretsz játszani, akkor miért nem próbálkozol MMO-kban ismerkedni? Vagy társkereső oldalakon? Ezerszer könnyebb neked, mint mondjuk nekem társat találni.

2015. nov. 29. 14:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mmo-zok :D amúgy nem is annyira az ismerkedéssel van gond, hanem a partner megtartásával.
2015. nov. 29. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
12: És miért nem tudod őket megtartani? Fogják magukat és egy idő után lelépnek? Én azt hittem, hogy az ismerkedéssel van problémád alapból.
2015. nov. 29. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Teljes életet nem lehet egyedül élni, hisz kimarad az ember életéből a családalapítás, a gyerekek, minden ezzel kapcsolatos dolog... Egyébként nagyon hasonló helyzetben vagyok én is. De az biztos, hogy nem is vagyok "normális", amit nem is nagyon bánok. Úgy érzem, egyre jobban elnyel a magány, így pedig egyre kevésbé hiányzik a kapcsolat az életemből.
2015. nov. 29. 15:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Amint igazán megismernek, lelépnek. A partnerek is meg a barátok is.
2015. nov. 29. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

"Happiness is only real, when shared."

2015. nov. 29. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a zene pont arról szól kérdező amiről beszélsz,nem tudja kimutatni az érzéseit,és a srác egyedül marad

https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA

2015. nov. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!