Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet teljes életet élni egyedül is?
Valószínűleg nem fogom megtalálni "életem párját". Mindig szerető kapcsolatról, és családról álmodoztam, el se tudom képzelni, mit tudnék csinálni egyedül egy életen át. Munka, videojátékok és alvás? Kellemesen hangzik, de azért nem szeretném, ha ez lenne az egész életem.
Egyetlen embert ismerek, aki egész életében pár nélkül volt, de ő őrült is, és mindenki utálja a szülein kívül (velük él 50 évesen)
Lehet normális, tartalmas életet élni magányosan?
Lányként egyedülálló? Az hogy lehet?
Gyakorlatilag én is így vagyok, hogy reggel felkelek, netezek, elmegyek dolgozni, hazajövök nézek valamit a neten, játszok és alszok. Minden áldott nap.
A pszichológus akihez járok azt mondta nekem pár hete, hogy akárhogy is csűrjük csavarjuk, az ember társas lény. Azt pedig tapasztaltam, hogy akik idősebb korukra is egyedül maradtak, azoknál bizony valami megváltozott (ha úgy tetszik, nem teljesen százasok). Mindenkinek szüksége van a társaságra, a párra.
Szóval lányként ha szeretsz játszani, akkor miért nem próbálkozol MMO-kban ismerkedni? Vagy társkereső oldalakon? Ezerszer könnyebb neked, mint mondjuk nekem társat találni.
Nem lehet.
"Happiness is only real, when shared."
Ez a zene pont arról szól kérdező amiről beszélsz,nem tudja kimutatni az érzéseit,és a srác egyedül marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!