Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezném, akik most egyedül vannak, nincs párkapcsolatuk?
Nem.
Bár én addigra szeretnék valakit.
Nem csak párkapcsolatom, de családom sincs.
Utóbbi 4 karácsonyon voltak barátnőim, de én a karácsonyt sokkal inkább családi, mint vallási ünnepnek tartom, és egyikőjüknél sem éreztem úgy, hogy a szűk családi kör része lennék. Így inkább otthon maradtam, illetve egyik haverommal, akinek szintén rendezetlenek az otthoni körülményei, boroztunk, sütiztünk, beszélgettünk - régebben kint, utóbbi években már nálam. Ilyenkor valahogy kevésbé jut eszembe a párkapcsolat, inkább a család hiányzik (nem a sajátom), belőlem pedig az egész ünnepi hangulat. Persze egy empatikus barátnővel teljesen más lenne, de teljesen csak a saját későbbi családom fogja betölteni az űrt. :)
A szilveszterről annyit, hogy tavaly Lights Offon voltunk. Bár nem tűnt el semmim, talán idén nem fog hiányozni :D
szilveszter tökéletes alkalom nő szerzésre nem kell baparázni :)
karácsony meg a családé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!