Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
úgy érzem szeretnék meghalni.nem bírom a magányt... barátok szülők stb nem tudnak segíteni.azon gondolkodom jobb lenne ha megszünne minden számomra.nem tudom meddig bírom még.
2015. nov. 8. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb megoldás:

https://www.youtube.com/watch?v=ixbWELyHcmM

És tényleg, hagyd abba a siránkozást, és változtass. Cselekvés nélkül nincs változás, az még kevés, hogy nyitottál itt egy kérdést.

2015. nov. 8. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

gondold át, ami lehetetlennek tűnik, az valóban lehetetlen?

volt már olyan, hogy valamiről azt hitted lehetetlen,mégis sikerült? biztosan volt. más embereknek is szörnyű élete van, tele problémákkal, mégis mennek tovább!

ne dobd el az életed más idióták miatt.nem éri meg hidd el.

2015. nov. 8. 22:29
 3/4 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok. de tudjátok az a baj,hogy egyszerűen unom azt látni,hogy mindenkinek van párja,csak én járom az utam egyedül... :/ pokoli... minden nap így jönni menni... :( tényleg sokszor fordul meg mostanában hogy mi lenne a leggyorsabb mód. de tudom nem lenne úgymond szabad ilyeneken gondolkodni... :(
2015. nov. 9. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen,sokkal könnyebb minden,ha az embernek párja van. De tudod kérdező, ne minden áron akarj párt,és ne azért,mert úgy gondolod, mindenkinek sokkal jobb,mint neked! Nem szabad így gondolkozni.

Tudnék írni elég sok rosszat magamról,de nem írom,mert az élet sajnos ilyen. Küzdeni kell,kitartani.

Ha pedig a barátaid olyanok,akikkel nem érzed jól magad,mert mindenki cibálja a párját is a találkozókra, illetve úgy érzed, nincs közöd hozzájuk,akkor azok nem a barátaid. Olyanokkal szocializálódj,akik valamennyire hasonlítanak hozzád!

2015. nov. 10. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!