Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki egyedül is boldog lenni, teljes életet élni? Csak én vagyok ennyire reménytelenül szerelemre, párra vágyó személyiség?
Ha lenne valami személyiséged, talán érdekelnéd a lányokat.
Vagy esetleg ne válogass. "és még néz is ki valahogy" vs "bár ők meg külsőre válogatnak"...
Nem, nagy hirtelen 4 csajt is tudok akik szerelem függők, gondolom több is van. A gond inkább veled lesz. Egy idő után már kiül az emberre az egyedüllét, az se segít a dolgon. Látatlanban ezt nem lehet megmondani.
Azért képesek sokan egyedül is boldogan élni mert mások a prioritások. Már vagy 6 éve élek egyedül - ezalatt egyszer volt egy másfél hónapos viszonyom - de nem okoz gondot, van mit csinálnom, van pár cimbora akit felkereshetek/felkeresnek.
#4: Neked könnyű, kimennél az utcára és elordítanád magad, hogy: "Hé,kanok! Valaki megdugna?" És sorban állnának a pasik.
Az ilyenek miatt, mint Te, szenvednek az olyanok, mint a kérdező.
23/L
# 6: ?
Volt pár pasi, akivel szexeltem, de ez az egy fiú az állandó és nem értem, hogy ezzel mi rosszat teszek bárkinek is. Mi közöm van nekem a kérdező és a hozzá hasonlók bajához? Feltett egy kérdést és elmondtam neki, hogy hogyan vagyok képes egyedül lenni. Én senkit sem hülyítek, csak alapból elzárkózom mindenféle ismerkedéstől. Ennyi az egész.
Én nagyon könnyen képes volnék rá, nekem "csak" arra van szükségem, hogy sokat tudjak költeni a hobbimra meg időnként prostira.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!