Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki tölti egyedül a valentin napot?
Én azért átugrok a pasimhoz összehozni vmit.. ;) Na nem gyereket, de sztem nagyon kellemesen fogjuk eltölteni az időt.. :) Attól függetlenül mi se nagyon tartjuk fontosnak, csak ha már megtehetjük, miért ne lennénk együtt, nem?
18/L
Én is utálom ezt a napot! xd
a párok miért csak ezen a napon szeressék egymást?? O.o
Csatlakozom, nemszeretem ezt a napot...(főleg, hogy egyik kapcsolatom sem érte meg...vagy előtte, vagy utána értek véget/kezdődtek...).
Igaz, hogy a pároknak teljesen mindegy milyen nap van, ugyanúgy szeretik egymást, és bármelyik napon/találkozáskor kedveskedhetnek egymásnak valamivel...de hát ez van, átvettük külföldről.
Egyedül töltöm amúgy, hiszen megint előtte, nem rég ért véget egy kapcsolatom. (ez már "profizmus" :/) Remélem szomorkodni nem fogok, majd valamivel elterelődik a figyelmem, és eltelik a nap.
Másnap pedig szülinapom, szóval talán úgyis jobb kedvre derülök/derítenek. :)
Igen..én is kezdem úgy érezni hogy ez a nap a pároknak tök átlagos, ellenben aki egyedül van azt eléggé eltudja szomorítani...:// tök kitoláás..:((
16/L
en pont ma megyek magyarorszagra igy csak 1 orat tolthetek vele
de nekunk ez olyan mint a tobbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!