Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal töltitek majd a Valentin napot, vagy egyedül?
egyedül mint minden átlagos februári napot eddig :)
számomra nicns jelentösége a valentin napnak mert a baártnömet nem Bálintnak hívták sosem... akkor mit ünnepeljek?
Hát, Shevy, benned akkor nem csalódhat a barátnőd...
Én sem tartom ezeket fontosnak, de mindig érdekel, a barátomnak eszébe jutok-e, és jólesik, ha igen. Ez egy aranyos kis ünnep, egy csokival igazán kiszúrhatná mindenki a párja szemét. Egy lány annyira tud örülni az ilyesminek - még akkor is, ha azt mondja/azt gondolod róla, nem érdekli
Én amúgy nem töltöm a barátommal... Koleszos.
ma 16:34
én az év 365 napjnában olykor 366 napjában ki tudom mutatni, hogy mennyire fontos nekem a baártnőm. Nem írom le, hogy mikkel kedveskedtem nekik "csak úgy" úgyhogy én úgy vélem, hogy eleget adóztam már a szerelem oltárán...
amugyis hülyeség ez a szerelem dolog, csak kib@szik az emberrel mindig... k*rva Ámor :/
mi nem tartunk Valentin-napot, csak csinálok sütit, de azt máskor is szoktam, úgyhogy nem lesz semmi extra
ja és írok 2 Bálint, és 1 Valentin nevü ismerösömnek, hogy boldog névnapot :D
Áá, pesszimista. :)
Remélem, sosem leszek ilyen. *kop-kop-kop*
ma 16:39
kérlek olvasd el a 6 ik válaszomat is (ha már ilyen fukar f*sznak tartaz) :) és ez nem ünnepnap csak mi tettük azzá. Az elmult 5-7 évben... ugynaugy mint a helovínt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!