Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők. Van olyan, hogy csak úgy minden ok nélkül néha,1-2 nap nem találkoztok a párotokkal, mert jó kicsit egyedül, barátokkal, családdal?
Bezony.
Olyankor megy a maratoni kockulás, szőrösen, otthonruhában, összefogott hajjal, slamposan ipari mennyiségű lila és/vagy fokhagyma elfogyasztása után és annnnnnnyira jó. XD
21L
Minél gyengébb a kötelék egy kapcsolatban annál könnyebb. :) Én így most heteket is bírnék. :D
28F
2—es:
Ezek szerint a párod előtt még nem mersz felszabadultan viselkedni?
6.
Miért lenne jó "felszabadultan" fokhagymától erősen büdös szájjal az ő arcába böfögni, vagy alkalomadtán férfit megszégyenítő módon fingani, majd ezen röhögni, mindezt olyan külsővel, amivel még emberek közt sem akarnál mutatkozni? :D
Ott ábrándulna ki belőlem, ahol van... :D A legtöbb kan azt hiszi, a nők mindig szépek, így kelnek, fekszenek, és ha cáfolod ezt a tévhitet, megy a hiszti, hogy hát brühühü, hogy nézel már ki, meg nem vagy nőies, meg stb.
Közben amiket én néha látok barátnőknél is (akik amúgy máskülönben nagyon szépek) az brutál. :D
Nekem van erre igényem,néha 2-3 napra hazamegyek Anyámhoz,lemegyek meglátogatni vidéki barátnőmet.Nincs ebből gond:-)
De azért 1 hét utánn már nagyon hiányzunk egymásnak,nem is szoktam addig maradni,csak,ha muszály(meló miatt,de ez hálistennek ritka).
30/N 4éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!