Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vettem észre, ha azt tapasztalom, hogy ha egy fiú ír, hogy egyedül van, sosem volt még barátnője, akkor általában azok írnak olyat, ez a te hibád csakis és nem a lányoké, akik stabil párkapcsolatban vannak vagy már elvesztették a szüzességüket?
"nem tudhatják milyen komplexusai vannak, mennyire gyenge a dumája, mennyire bénul meg a lányok jelenlétében, mennyire előnytelen a külseje"
Ezeken lehet segíteni...
"Szerintem túlspilázod, az élet egy játék. :D"
Előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy hatalmasat lehet koppanni ebben a játékban, ha nem veszed elég komolyan.
"akik stabil párkapcsolatban vannak vagy már elvesztették a szüzességüket"
Tehát valószínűleg több kapcsolatuk volt mint neked, jobban értenek a nőkhöz, mint te, és érdemes lenne megfogadni a tanácsukat.
21/L
Sztem a lányokat nem kell túlértékelni... Nem angyalok de nem is rohadt szemét dögök. Egyenlő partnerként/társként kell őket tekinteni, ha lenézed őket vagy túlmagasztalod az megérzik, az úgy nem jó... Neked se esne másképp.
Ettől függetlenül egy alap udvariasságot tartani kell. Az elsőnek igaza van, ez csak játék, ill annak kell tekinteni. Néha nem sikerül, de nem lehet berágni a világra. Rosszul nyomtad ez van. De ha egyszer ráérzel utána nem lesz gondod... Tekints erre így :) Az első siker után könnyebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!