Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal töltitek majd a Valentin napot, vagy egyedül?
16:39
"Sokat tud nőni egy férfi a nő szemében, ha kap egy szál virágot"
Férfi nap érdekes módon el van felejtve mindig. Csak a férfinek kell "nőni" a nő szemében... fordított helyzet mindig kimarad...
Együtt leszünk aznap, plusz egy baráti társasággal, koncerten. Ugyanolyan nap lesz, mint bármelyik, nem szeretem ezt az egész Valentin napi hajcihőt, sosem ünnepeltem.
24/N
Együtt töltjük, elutazunk, este koncertre megyünk.
Szerintem ez jó dolog, plusz egy valami, aminek lehet örülni. Na és ha amcsi, akkor mi van? Inkább át kellene venni tőlük ezt a hozzáállást, én a március 15-ét is szívesebben ünnepelném úgy, ahogy ők a július 4-ét. Sokkal pozitívabb, szimpatikusabb.
Mondjuk mi igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy egy kicsit különlegesebbé tegyük az adott napot, hogy minél több ünnepünk legyen, ami kiemelkedik a hétköznapok közül. A Valentin nap pont jó erre.
Hétköznapokon is foglalkozunk a másikkal, apró szívességeket teszünk egymásnak, és gyakran meglepjük a másikat okkal, ok nélkül. Nem is értem, mi indokolná, hogy ezen a napon pont ne tegyük.
Szerintem akik nem tartják a valentin napot arra hivatkozva, hogy nem csak egy nap kell foglalkozni a másikkal, azok általában pont azok, akik máskor se nagyon lepik meg a párjukat. Épp ezért nem képesek pl. kitalálni egy értelmes meglepetést, ami nem feltétlenül arról szól, hogy a virágárusokat gazdagítsák.
"Férfi nap érdekes módon el van felejtve mindig. Csak a férfinek kell "nőni" a nő szemében..."
Még a nőnapot nem is említetted. Tényleg röhej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!