Hogy jöttetek össze a párotokkal? Hány évesen? Milyen volt előtte a "szerelmi" életetek? Tényleg ennyire gáz hogy egyedül vagyok?
20 évesen ismeretem meg a párom. Addig előtte nem volt senki. Nehezen esek szerelembe. Belé sem akartam, csak annyira meghódított a személyisége. Azóta is együtt vagyunk.
Ennyi a történet.
22/L
22 voltam mikor összejöttünk, előtte barátok voltunk évekig, ő már az elején szerelmes volt belém, de mellettem volt mint barát, aztán én is rájöttem, hogy több nekem, mint bárki más.
Előtte?
14 évesen volt az első, 1 évet tartott, távkapcsolat, igazából inkább ilyen levelezős, chatelős szerelem, havonta egyszer találkoztunk.
15 évesen első komoly, 3 évet tartott.
18 évesen volt egy másik egy félévig.
aztán egy másik 4 évig, 22 éves koromig
Igaázból 14 éves korom óta max 1 hónapot voltam egyedül, annyinál sosem telt el több 2 kapcsolat közt. Én ilyen vagyok, nem bírom egyedül. Ha te nem igényleg annyira, akkor ne törődj vele. Nincs semmi baj szerintem a helyzeteddel. Mondjuk 10 év múlva kezdhetsz aggódni:D
De valld be, te is vágysz egy társra, ha nem így lenne akkor nem érdekelne mit mondanak mások.
Szerintem se ártana ha eljárnál szórakozni, ismerkedni, az nem árthat:)
24/N
25 évesen ismerkedtem meg a párommal és 26 éves voltam, amikor összejöttünk. Ennek már lassan 10 éve.
Előtte egy kalap sz... volt a szerelmi életem. Egy hosszabb kapcsolatom volt 19-20 évesen, ami másfél évig tartott, aztán hosszú évekig semmi... alkalmi (egy pár rövidebb, értsd 1-2-3 hónap hosszú) kapcsolatokat kivéve, de semmi komoly nem sikerült. Totál el voltam keseredve, anyám is adta alám a lovat, hogy jajj, jajj öreglány maradok stb, stb, stb... szerencsére nem így lett. És szerintem nálad sem lesz semmi baj. Mond anyudnak, hogy jó munkához idő kell. :)
Fel a fejjel! :)
12 évesen ismertem meg, totálisan beleszerettem. 15 voltam mikor összejöttünk. Két éve vagyunk házasok.
Ha az ovis "nagy szerelem" nem számít, akkor ő az egyetlen.
21n 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!