Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöttetek össze a párotokk...

Hogy jöttetek össze a párotokkal? Hány évesen? Milyen volt előtte a "szerelmi" életetek? Tényleg ennyire gáz hogy egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
Anyukám kikészít ezzel hogy nincs barátom. Már teljesen magam alatt vagyok. Kezdem úgy érezni hogy nekem már nem is lesz és esélytelen az egész. Volt már barátom, nem ezzel van a gond, de mostanság egyáltalán nem járok el bulizni és ő feszt ezt veti a szememre. Tesóm is egyedül van már egy jó ideje és mindig azzal jön hogy miért nem megyünk el ketten. Sose szerettem vele eljárni, nem tudom miért erőlteti ezt annyira. Már annyira unom, majdnem sírtam most is és nagyon csúnyán összevesztünk:S Nem hiszem el hogy 22 éves létemre okítani kéne e téren :S (pár nappal ezelőtt volt egy ehhez hasonló kérdésem, ha valaki esetleg ismerősnek találná) Tudnátok nekem történeteket írni? Tényleg ennyire rosszul állok e téren? Míg anyukám nem jött ezzel semmi bajom nem volt, éltem világom. De most nagyon pánikolok :S
2012. márc. 8. 22:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%

19 évesen ismertem meg a most már Vőlegényemet.

Előtte volt 1-1 fél éves kapcsolatom amiben elég sok csalódásban volt részem. Féltem utána, hogy az új kapcsolatban is ez lesz, de szerencsére nem. És már biztosan állíthatom, hogy megtaláltam az igazit.

22/N

2012. márc. 9. 08:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ki fogok lógni a sorból, én 15 éves korom óta jóformán nem vagyok egyedül. 15-19 éves koromig volt egy hosszú kapcsolatom. Aztán kisebb szünet, majd 20 évesen egy 2 hónapos, aztán 1 hónapra rá megismerkedtem a mostani párommal, most lesz 13 nap múlva az első évfordulónk. Jujj de sok szám. Na mindegy. Szerintem ez a 3 szexuális kapcsolat bőven elég "kipróbálást" jelentett, így nem hinném, hogy vágyni fogok az újra.

A mostani párom a nagy szerelmem. Már 17 éves korom óta fent volt msnen nekem, mint ismerős, a legjobb barátnőm révén, egyszer találkoztunk is 18 évesen amikor adott nekem néhány régi poros könyvet, de akkor még nem néztem rá úgy mert még a '4 évesben' voltam. Aztán mikor a mellékvágányos fickó 'a 2 hónapos' rosszakat terjesztett rólam, meg folyton figyelt, feltörte az msnem, és kioldotta a tiltást magáról, a mostani páromtól kértem tanácsot, aztán egyre többet msneztünk. Aztán miután már 4 napja minden este msneztünk, megjegyeztem, hogy tök hüly.ék vagyunk, mert itt lakunk 20 percre egymástól és itt koptatjuk a billentyűzetet. Na akkor el lettem hívva egy igazi hagyományos randira, aminek keretében elmentünk egy 'beülős kocsmaszerű de mégsem az' helyre. Meg a spárba, mert csorgott az orrom :D Ott meg mielőtt fizetésre került volna a sor más nyitottam ki egy zsepit, tök kínos volt :)

2012. márc. 9. 08:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Kb 24 éves koromig pofáraesések sorozata volt a szerelmi életem :)

Aztán megismerkedtem a férjemmel.

2012. márc. 9. 09:00
 14/28 anonim ***** válasza:
59%

nekem volt két három hónapos kapcsolatom, az elsőbe szerelmes is lettem nyomban, a másodikba nem és ezért lett vége. a mostani páromat melóba ismertem meg 17 évesen és már lassan négy éve. ő belé se voltam szerelmes jó pár hónapig de kitartottam mellette mert jó volt vele lenni bármit is csináltunk. aztán azóta boldog és szerelmes vagyok!

elhiszem h kikészít anyukád, valahogy beszélj vele h kattanjon le a témáról mert így elfogja b@szni az életed és tényleg lehet nem is lesz párod a sok unszolás miatt.

2012. márc. 9. 11:14
 15/28 anonim ***** válasza:
10 Ez tök jÓ:)
2012. márc. 9. 12:14
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Jöhetnek még történetek :)
2012. márc. 9. 13:24
 17/28 anonim ***** válasza:

3 éve ismerkedtünk meg, én hatalmas csalódáson voltam túl(ex megcsalt és elhagyott........).

Részemről nem indult hatalmas érzelmekkel és piros szivecskékkel, talán mert nagyon különbözünk.

Elég hamar hozzá költöztem, jól megvagyunk.

2010 decemberében megkérte a kezem, de azóta se házasodtunk össze, babát szeretnénk.

28/n

2012. márc. 9. 13:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagyok. 2 éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon-nagyon boldog vagyok :) Előtte nekem sem volt senkim. Hidd el Te is megtalálod az igazit :)
2012. márc. 9. 14:27
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ne érezd magad rosszul. Én 21 vagyok és nagyon örülök hogy nincs senkim. Tanulok, vannak hobbijaim és jut időm magamra. Nemrég szakítottam a párommal. Azóta volt másik jelentkező is de őt is visszautasítottam. Szerintem jó dolog egyedül lenni.

Sajnos sok nő azt a nevelést kapja kislány kora óta, hogy férfi nélkül nullát sem ér az élete. Ezt ne hidd el! Lehetsz boldog, értékes nő pár nélkül is. A szerelmet így, görcsösen úgyse fogod megtalálni, előbb keresd a saját lelki békédet, építsd fel az életcéljaidat.

Én például sokat sportolok, táncolok. Barátnőkkel bulizunk szinte minden hétvégén, ezen kívül tanulok és olvasok mindenféle regényeket. Foglalkozom a külsőmmel, mert jól esik, ha csinosnak tartanak és flörtölnek velem a férfiak. Először próbálj ilyesmiket csinálni és önbizalmat építeni!

Hidd el ha itt lesz az ideje megtalálod életed párját. Nagyon fiatal vagy és semmiről se maradtál le.

21 éves lány

2012. márc. 9. 15:49
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia!

21 éves korom előtt nem volt senki és semmi. S ekkor megismertem a jelenlegi páromat, több, mint két éve vagyunk együtt. Szerencsére engem békén hagytak anyumék e téren, sőt, amikor elkezdtem a páromhoz járni (1-2 hét után), teljesen rám bízták a dolgot, s jól is tették:)

Majd be fog csöppenni az életedbe a szerelem, légy nyitott a világ felé:)

2012. márc. 10. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!