Hogy jöttetek össze a párotokkal? Hány évesen? Milyen volt előtte a "szerelmi" életetek? Tényleg ennyire gáz hogy egyedül vagyok?
Én is 22 vagyok, és nekem sem volt még semmi komoly. Én is tudom magamról hogy nem járok el sehova, bulizni meg végképp nem, így nehéz is lesz. De néha rámjön hogy jó lenne mellém valaki, máskor meg az jut eszembe hogy így is boldog vagyok. Majd lesz remélem. Amúgy meg "a cél" hogy 30 éves koromig legyen valakim, az meg még 8 év...
Én is kapom a célzásokat hogy kellene nekem valaki, meg hogy XY-nak is van pasija (jó amúgy tényleg az összes barátnőmnek 2-3-5 éves kapcsolatuk van és néha lúzernek érzem magam, de ez van...) vagy pl az egyik öreg néni ismerősünk össze akar hozni az unokájával. Nem érzem még annyira elveszettnek magam hogy egy 85 éves asszony házasítson ki, mert az a célja..."Mert olyan aranyos kislány vagy, az unokám meg olyan derék fiatalember, és nem talál magának megfelelő kislány" Szerencsére nem találkoztunk még eddig, de mindig hárítom mert semmi kedvem az ilyen dolgokhoz.
16 és fél éves voltam, amikor megismerkedtünk, utána nem sokkal összejöttünk, már 2 és fél éve együtt vagyunk.
Előtte a szerelmi életem szinte a nullával volt egyenlő, pár fiúm volt, de nem szerettük egymást, csak időtöltés volt.
27/N vagyok. Kétéves kapcsolatom gimiben volt, 19 évesen lett vége. Említésre méltó még egy 8 hónapos kapcsolat 23 éves koromban. A többi időben rövid, pár hetes kapcsolatkák (?), ismerkedések, randik.
23, majdnem 24 évesen lett vége a 8 hónaposnak. Azt hittem, itt a vég. Ez az utolsó esélyem -- gondoltam. Most már biztos vénlány maradok. :D
Aztán a pszichológus helyretett, és bár azóta sem volt hosszabb kapcsolatom, már nem görcsölök ezen. Fiatalabbnak érzem magam, mint 24 évesen. Kezdem végre felfedezni magam mint nőt, és élvezni azt, hogy végre én választok, nem pedig leállok az első jöttmenttel, mert "úgyse jön jobb".
Hát... ez nem az a klasszikus sikersztori, mert ugye még mindig nincs senkim, de mégis siker, mert az önbizalmam végre megnőtt. Megtanultam értékelni magam, és tudom, hogy előbb-utóbb megtalálom azt a férfit, aki engem is értékelni fog.
Neked is ezt kívánom. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!