Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöttetek össze a párotokk...

Hogy jöttetek össze a párotokkal? Hány évesen? Milyen volt előtte a "szerelmi" életetek? Tényleg ennyire gáz hogy egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
Anyukám kikészít ezzel hogy nincs barátom. Már teljesen magam alatt vagyok. Kezdem úgy érezni hogy nekem már nem is lesz és esélytelen az egész. Volt már barátom, nem ezzel van a gond, de mostanság egyáltalán nem járok el bulizni és ő feszt ezt veti a szememre. Tesóm is egyedül van már egy jó ideje és mindig azzal jön hogy miért nem megyünk el ketten. Sose szerettem vele eljárni, nem tudom miért erőlteti ezt annyira. Már annyira unom, majdnem sírtam most is és nagyon csúnyán összevesztünk:S Nem hiszem el hogy 22 éves létemre okítani kéne e téren :S (pár nappal ezelőtt volt egy ehhez hasonló kérdésem, ha valaki esetleg ismerősnek találná) Tudnátok nekem történeteket írni? Tényleg ennyire rosszul állok e téren? Míg anyukám nem jött ezzel semmi bajom nem volt, éltem világom. De most nagyon pánikolok :S
2012. márc. 8. 22:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. márc. 10. 21:54
 22/28 anonim ***** válasza:

Én is 22 vagyok, és nekem sem volt még semmi komoly. Én is tudom magamról hogy nem járok el sehova, bulizni meg végképp nem, így nehéz is lesz. De néha rámjön hogy jó lenne mellém valaki, máskor meg az jut eszembe hogy így is boldog vagyok. Majd lesz remélem. Amúgy meg "a cél" hogy 30 éves koromig legyen valakim, az meg még 8 év...

Én is kapom a célzásokat hogy kellene nekem valaki, meg hogy XY-nak is van pasija (jó amúgy tényleg az összes barátnőmnek 2-3-5 éves kapcsolatuk van és néha lúzernek érzem magam, de ez van...) vagy pl az egyik öreg néni ismerősünk össze akar hozni az unokájával. Nem érzem még annyira elveszettnek magam hogy egy 85 éves asszony házasítson ki, mert az a célja..."Mert olyan aranyos kislány vagy, az unokám meg olyan derék fiatalember, és nem talál magának megfelelő kislány" Szerencsére nem találkoztunk még eddig, de mindig hárítom mert semmi kedvem az ilyen dolgokhoz.

2012. márc. 12. 19:41
 23/28 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem el úgymond "fiúzni". Akkor még nem volt hivatalosan barátom sose, de mindig állt hozzám közel valaki, összejártunk filmezni, örültünk egymás SMS-einek, repdestek a pillangók a gyomromban, elmentünk fagyizni, stb., aztán 16 éves koromban már eljutottunk a csókig, meg a pettingig, de annál többet nem engedtem soha, pedig tomboltak a hormonok bennem. Egy hónappal a 17. szülinapom előtt jöttem össze az első és azóta egyetlen barátommal, előtte már 3 hónapig "ismerkedtünk". Kb. egy hét alatt megadtam neki magam az ágyban, és azóta együtt vagyunk. Igazából sokan az olyan viselkedésért, mint ahogy én viselkedtem a 16. évemben elítélnének és el is ítélik az ilyen fiatalokat, csak én csendben, mások tudta nélkül fiúztam, nem vertem nagy dobra. Komolytalanul 4 fiú volt az életemben, komolyan csak ez az egy, és remélem ez így is marad. 23 éves vagyok, és már jegyben járunk.
2012. márc. 18. 00:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen ismerkedtem meg a párommal, előtte senkim nem volt, azóta már 5 éve hogy együtt vagyunk, internetes játék közben ismerkedtünk meg, 3 hónapig beszélgettünk majd találkoztunk, a találka után 1 hónappal összejöttünk, távkapcsolatban voltunk 2 évig míg be nem fejeztük a sulit, azután hozzánk költözött és azóta boldogan megvagyunk, jelen pillanatban a munkahelyünk is ugyanaz :) Amúgy nem állsz rosszul, az hogy nincs senkid 22 évesen nem jelent semmit, jobb mint ha szállnál fa..ról fa..ra, egyszer úgyis lejön az ideje. 22/L
2012. márc. 18. 12:42
 25/28 anonim ***** válasza:
22 éves koromban volt először olyan kapcsolatom, amit komolynak lehet nevezni, ez egy évig tartott. (előtte is voltak kis pár hetes-hónaposaim, de azokat nem nevezem kapcsolatnak). Aztán 23 éves koromtól 25 éves koromig tartott a 2. komoly kapcsolatom, itt már házassági tervek voltak, családtervezés...stb, ez rettenetesen megviselt, mikor vége lett. Mind közül őt szerettem a legjobban, nagyon lassan szedtem magam össze, mostanra már elengedtem őt, nem fáj már igazán. Szóval a jelenlegi helyzet az, hogy 26 éves vagyok és nincs senki, de nem is bánom annyira. Talán így van ez most jól. Annyi biztos, hogy rengeteget tanultam a párkapcsolatokról, meg a férfiak működéséről és biztos vagyok benne, hogy ezekre a tapasztalatokra nem tettem volna szert, ha 20 éves csitri fejjel hozzámegyek az első szerelmemhez.
2012. márc. 18. 12:51
 26/28 anonim ***** válasza:

16 és fél éves voltam, amikor megismerkedtünk, utána nem sokkal összejöttünk, már 2 és fél éve együtt vagyunk.

Előtte a szerelmi életem szinte a nullával volt egyenlő, pár fiúm volt, de nem szerettük egymást, csak időtöltés volt.

2012. márc. 18. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:
27 éves koromig hol volt valakim, hol nem..27 múltam amikor megismerkedtem egy sráccal, szerelembe estünk, összeköltözés, házasság, gyerekek...Nincs recept, mikor kell jönni a nagy Ő-nek
2012. márc. 18. 14:50
 28/28 anonim ***** válasza:

27/N vagyok. Kétéves kapcsolatom gimiben volt, 19 évesen lett vége. Említésre méltó még egy 8 hónapos kapcsolat 23 éves koromban. A többi időben rövid, pár hetes kapcsolatkák (?), ismerkedések, randik.

23, majdnem 24 évesen lett vége a 8 hónaposnak. Azt hittem, itt a vég. Ez az utolsó esélyem -- gondoltam. Most már biztos vénlány maradok. :D

Aztán a pszichológus helyretett, és bár azóta sem volt hosszabb kapcsolatom, már nem görcsölök ezen. Fiatalabbnak érzem magam, mint 24 évesen. Kezdem végre felfedezni magam mint nőt, és élvezni azt, hogy végre én választok, nem pedig leállok az első jöttmenttel, mert "úgyse jön jobb".

Hát... ez nem az a klasszikus sikersztori, mert ugye még mindig nincs senkim, de mégis siker, mert az önbizalmam végre megnőtt. Megtanultam értékelni magam, és tudom, hogy előbb-utóbb megtalálom azt a férfit, aki engem is értékelni fog.

Neked is ezt kívánom. :)

27/N

2012. ápr. 7. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!